batu811 Kilopat Katılım 7 Ağustos 2018 Mesajlar 61 30 Kasım 2021 #1 Samsung 970 Plus 1 TB SSD aldım. Anakartım ASUS A320M-K ancak taktığım zaman SSD'yi göremiyorum. Bunun çözümü nedir?
Samsung 970 Plus 1 TB SSD aldım. Anakartım ASUS A320M-K ancak taktığım zaman SSD'yi göremiyorum. Bunun çözümü nedir?
Kadirxds Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 918 Çözümler 6 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2021 #2 Disk yönetiminden SSD'yi aktif etmen gerekli. Artı 0 Eksi
KS KS batu811 Kilopat Katılım 7 Ağustos 2018 Mesajlar 61 30 Kasım 2021 #3 Kadirxds dedi: Disk yönetiminden SSD'yi aktif etmen gerekli. Genişletmek için tıkla... Onun yeri nerede bir ayar yeri mi var yoksa ssd orada gözükürse oradan mı basıcaz Artı 0 Eksi
Kadirxds dedi: Disk yönetiminden SSD'yi aktif etmen gerekli. Genişletmek için tıkla... Onun yeri nerede bir ayar yeri mi var yoksa ssd orada gözükürse oradan mı basıcaz
Kadirxds Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 918 Çözümler 6 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2021 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 1 Aralık 2021 #5 batu811 dedi: Onun yeri nerede bir ayar yeri mi var yoksa SSD orada gözükürse oradan mı basıcaz. Genişletmek için tıkla... Hocam Samsung'un SSD Bileşenlerinde Değişiklik Yaptığı Ortaya Çıktı bu haberden haberiniz var mı? Artı -1 Eksi
batu811 dedi: Onun yeri nerede bir ayar yeri mi var yoksa SSD orada gözükürse oradan mı basıcaz. Genişletmek için tıkla... Hocam Samsung'un SSD Bileşenlerinde Değişiklik Yaptığı Ortaya Çıktı bu haberden haberiniz var mı?
Kadirxds Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 918 Çözümler 6 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2021 #6 370335 dedi: Hocam Samsung'un SSD Bileşenlerinde Değişiklik Yaptığı Ortaya Çıktı bu haberden haberiniz var mı? Genişletmek için tıkla... Konuyla alakası yok ki bunun. Artı 0 Eksi
370335 dedi: Hocam Samsung'un SSD Bileşenlerinde Değişiklik Yaptığı Ortaya Çıktı bu haberden haberiniz var mı? Genişletmek için tıkla... Konuyla alakası yok ki bunun.
3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 1 Aralık 2021 #7 Kadirxds dedi: Konuyla alakası yok ki bunun. Genişletmek için tıkla... Bunu biliyorum arkadaşa bir geçmiş olsun ve iade etmesi gerektiğinin bir detayını veriyorum. Kadirxds dedi: Konuyla alakası yok ki bunun. Genişletmek için tıkla... Performansı iki kat düşük bir şekilde satılmakta. Artı 0 Eksi
Kadirxds dedi: Konuyla alakası yok ki bunun. Genişletmek için tıkla... Bunu biliyorum arkadaşa bir geçmiş olsun ve iade etmesi gerektiğinin bir detayını veriyorum. Kadirxds dedi: Konuyla alakası yok ki bunun. Genişletmek için tıkla... Performansı iki kat düşük bir şekilde satılmakta.
KS KS batu811 Kilopat Katılım 7 Ağustos 2018 Mesajlar 61 1 Aralık 2021 #8 370335 dedi: Bunu biliyorum arkadaşa bir geçmiş olsun ve iade etmesi gerektiğinin bir detayını veriyorum. Performansı iki kat düşük bir şekilde satılmakta. Genişletmek için tıkla... Benimkisi MZVL21T0HBLU olan yani performansta bir sıkıntı yok Artı 0 Eksi
370335 dedi: Bunu biliyorum arkadaşa bir geçmiş olsun ve iade etmesi gerektiğinin bir detayını veriyorum. Performansı iki kat düşük bir şekilde satılmakta. Genişletmek için tıkla... Benimkisi MZVL21T0HBLU olan yani performansta bir sıkıntı yok