Çözüldü A320M-K ile R5 5600 sorun yaratır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yiğit Gökcan

Kilopat
RAM
Adata XPG Gammix D30 8x2 16GB 3200 MHz DDR4 CL16
Anakart
ASUS A320M-K
A320M-K anakart ve R5 1500X işlemciye sahibim. Ve sistemimi yükseltmek için R5 5600 almak istiyorum. Herhangi bir uyum problemi yaşar mıyım? Bütçe kısıtlı olduğu için anakartı yükseltmeye gerek yoksa ikisini beraber kullanmak istiyorum, teşekkürler.

Çözüm
Uyumlular, BIOS'u güncel tuttuğunuz takdir de herhangi bir sorun yaşamazsınız.
Rekabetçi düzeyde Valorant oynuyorum, bazen de GTA 5, PES, Ready or Not, FH5 gibi oyunları oynadığım oluyor.

İşlemci ve anakartımı satıp gelen bütçeyle yeni bir anakart almayı da düşündüm ancak anakart fiyatları gerçekten çok yükselmiş satıştan gelen paranın yeni kartı kurtarıp kurtarmayacağını bilemedim.

Rekabetçi düzeyde Valorant oynuyorum, bazen de GTA 5, PES, Ready or Not gibi oyunları oynadığım oluyor.

İşlemci ve anakartımı satıp gelen bütçeyle yeni bir anakart almayı da düşündüm ancak anakart fiyatları gerçekten çok yükselmiş satıştan gelen paranın yeni kartı kurtarıp kurtarmayacağını bilemedim.

Anakarta ihtiyacın yok hocam geçebilirsin. BIOS güncellemeyi unutma ama geçmeden. A320 S2H modeliyle sorunsuz kullanıyorum. Ama stok fan ile ısınıyor bilgin olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı