A320M-K Pro anakart BIOS güncellememi nasıl yapılır?

yalçın22

Hectopat
Daha fazla  
Technopat Sosyal'den araştırarak BIOS güncellememi nereden indireceğimi ve hangisini indireceğimi öğrendim. İndirdim. RAR dosyasını açtım ve 3 tane dosya var içinde dosyaların içinde bir ton şeyler bunların içindeki hangisi doğru BIOS. Hangisini flash ıma atacağımı bilmiyorum. BIOS tuşum delete tuşuymuş. Yine Technopat Sosyal'den öğrendim. Sadece bir BIOS'umu açmaya çalıştım. Karşıma Shell denen bir yer açıldı. BIOS'la alakası yok. Shell yazıyor ve yanına bir şeyler yazabilirim. Ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz?

Teknik servise gönderdim. Hem onlardan canlı destek aldım. Hem bu siteden bilenlerden yardım aldım ama olmadı. Bende Teknik servise gönderdim. Yinede çok teşekkür ederim.
Heryerden yardım aldım. Hiç biri olmadı. Bende teknik servise gönderdim. Yardımınız için teşekkürler.

Rica ederim. Eğer güncelleme adımlarıyla ilgili bir şeyler öğrenebilirseniz buraya da yazın lütfen. Diğer arkadaşlara da yardımcı olmuş olursunuz. Sağlıklı günler dilerim.

Rica ederim. Eğer güncelleme adımlarıyla ilgili bir şeyler öğrenebilirseniz buraya da yazın lütfen. Diğer arkadaşlara da yardımcı olmuş olursunuz. Sağlıklı günler dilerim.

Merhaba ben enterin üstündeki silme tuşuna basıyordum. O delete tuşu diye. Sonra bir de üstünde delete yazan tuşa bastığımda BIOS açıldı. Şimdi ise size bir soru soracaktım. BIOS'umu nasıl güncelleyeceğimle alakalı. USB'min içine son sürüm BIOS'u attım. BIOS'a girince tool denen bir yerde USB mi seçip Update'e basmam gerekiyormuş. Bende tool denen bir yer yok. Nasıl güncelleyebilirim? Anakartım Colorful.
Bunu denedim. Yapıştırdığım an ekrana bir şey geldi. Evet dedim ve komut yeri tekrardan açıldı.

Son düzenleme:
Hocam Bios'tayken ana başlıklarda sağ ve sol oklarla dolaşabilirsiniz. Ana başlıkların içerisinde dolaşmak için de aşağı yukarı yön tuşlarını kullanabilirsiniz. Bahsettiğiniz Tool menüsü sizin Bios'unuzda hangi menünün altındadır bilemiyorum ama kurcalayarak bulmalısınız. Not: Bir menüye Enter yaparak girdikten sonra ESC yaparak önceki menüye geri dönebilirsiniz. Uyarı: USB bellekteki dosyalardan güncelleme için yanlış dosyayı seçmediğinize emin olun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…