A320M Pro 1080 Ti besleyebilir mi?

FPS testi yaptığınız oyun Rust. Aklıma RAM'ler geldi fakat aynı sanırsam. GPU frekanslarında çok fazla fark var dikkat ederseniz.
Birinizin GPU'su 1550 diğerininki 1950MHz'de.

Arkadaşlar bir sorum olacak.
Ben de MSI A320M anakart +Ryzen 7 2700 işlemci EVGA 1080 Ti ekran kartı var. 3200 MHz 16 GB RAM var.
Arkadaşımda Z270PRO anakart + Intel i7 7700K işlemci +ASUS ROG STRIX 1080 Ti var.
Şimdi 2 adet fotoğraf atıyorum ve arkadaşımın ve benim oyun içi aldığım FPS'ler. Sizce benim sistemimde sıkıntı nedir? Neden bu kadar az FPS alıyorum yardımcı olur musunuz? Bu FPS'ler arasında ki fark neden oluyor yardımcı olursanız ona göre çözümünü yapacağım.

Bu benim aldığım FPS
Bu da arkadaşımın aldığı FPS

Eki Görüntüle 426989Eki Görüntüle 426991
rust gibi bozuk bir oyunda rtx 2080i zor besletiyorum o oyun sıkıntılı kardeşim takma kafana

rust gibi bozuk bir oyunda rtx 2080i zor besletiyorum o oyun sıkıntılı kardeşim takma kafana
ya orası öylede ama arkadaşla aynı olan donanımlarım var. Benim düşük almam sıkıntı işte. aklıma gelen tek şey anakartın tam verim sağlayamadığı işlemci ve ekran kartı anakarta yüksek geliyor galiba.

şuan arkadaşa ulaşamadığımdan yapamıyorum :( Ama benim dediğim gibi olabilir bu. Anakart tam performans sağlamıyor galiba bu parçalar için.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı