A320M Pro CPU ışığı yanıyor

lucian2k

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayar açıkken elektrikler gidip geldi. Ben o sırada dışarıdaydım. Hiçbir şekilde evde de kimse yoktu. Kimse herhangi bir şekilde bir şey yapmadı. Eve geldiğimde bilgisayarı açtım ve ardından ekranı görüntü gelmedi. Kasaya baktığımda ekran kartının fanı dönmüyor ve anakartta CPU ışığı yanıyordu. Birkaç yere gösterttim anakart arızalanmış dediler, değişmesi lazım dediler. Rica etsem yardım edebilir misiniz? Gerçekten 3 gündür yardıma ihtiyacım var.

MSI GTX 1050 Ti
Ryzen 2 2200G
8 GB RAM
A320M Pro, VD/S
SSD
HDD.

Kesintisi sonrası anakartta da sıkıntı çıkmış olabilir. Gittiğiniz yerlerde ne tür denemeler yapıldı, biliyor musunuz?

Kesintisi sonrası anakartta da sıkıntı çıkmış olabilir. Gittiğiniz yerlerde ne tür denemeler yapıldı, biliyor musunuz?

Hayır bilmiyorum ki, sadece sorunu söylediler öncelik anakart baska sorun cıkmazsa dediler. Hadi anakartı ya değiştirdik ya da tamiri varsa yaptırdık diyelim. Başka yerlerde sorun cıkar mı ki mesela PSU sorunlu çıkar mı ya?

Hayır bilmiyorum ki, sadece sorunu söylediler öncelik anakart baska sorun cıkmazsa dediler. Hadi anakartı ya değiştirdik ya da tamiri varsa yaptırdık diyelim. Başka yerlerde sorun cıkar mı ki mesela PSU sorunlu çıkar mı ya

Bu şekilde ek olarak Power tuşudan açabilıyorum fakat kapatamıyorum bilgisayarı.

Dosya Ekleri

• IMG-20230107-WA0004.jpeg
    IMG-20230107-WA0004.jpeg
    53,2 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_20230107_141720.jpg
    IMG_20230107_141720.jpg
    189,8 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart duzeldikten sonra anlaşılabilir. Başka sıkıntı olacağını sanmam.

Yardımcı olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı