A320M PRO-VH ile R5 5600G ile uyumlu mu?

5600G haricinde birçok 5. nesil Ryzen işlemci için destek mevcut.4100,4500 gibi henüz çıkalı birkaç gün olan işlemcilere bile anında destek gelmişken 1 yıl önce çıkmış 5600G'ye destek gelmemiş olması tuhaf.Bu saatten sonra da geleceğini pek sanmam.

Bu anakart ile kullabilir miyim? Nasıl Bios güncellemesi yapacağım işlemci olmadan?
Bios güncellemeye gerek kalmadan çalışan 5. nesil ve 5000 serisi destekli anakart var mı? Bios'un sürümü uyması için hangi sürüm olmalı? 4 rakamlı olan sürüm numarası.

Bu anakart ile kullabilir miyim? Nasıl Bios güncellemesi yapacağım işlemci olmadan?
Bios güncellemeye gerek kalmadan çalışan 5. nesil ve 5000 serisi destekli anakart var mı?
BIOS güncellemesini bir bilgisayarcıya yaptırtabilirsin.

BIOS güncellemesini bir bilgisayarcıya yaptırtabilirsin.
Yakınlarda hiç bilgisayarcı yok. En yakın bilgisayarcı bile bana oldukça uzakta sıkıntılı bir yerde yaşıyorum. Update yapmadan kullanabileceğim anakart var mı? Bir de bilgisayarcı ayriyetten ücret ister.
1-Almadan önce satıcıya söylersiniz
2-Flash back button özelligi olan bir anakart alıp işlemciye gerek olmadan yaparsınız.
3-Bilgisayarcıya veya servisine götürüp yaptırırsınız.(servis ücret almaz)
Peki bu anakart ile Ryzen 5 4650G sorunsuz çalışır mı update yapamdan 4. Nesil bir işlemci.

Bios güncellemeye gerek kalmadan çalışan 5. nesil ve 5000 serisi destekli anakart var mı? Bios'un sürümü uyması için hangi sürüm olmalı? 4 rakamlı olan sürüm numarası.
B550 chipsetli anakartlar tak-çalıştır olarak uygundur 5600G için. Bütçe sorununuz yoksa B550-A Pro bakabilirsiniz.

B550 chipsetli anakartlar tak-çalıştır olarak uygundur 5600G için. Bütçe sorununuz yoksa B550-A Pro bakabilirsiniz.
Ya benim için pek sorun değildi işlemci ama bu kadar uğraştırabilek bir şey olduğunu şimdi öğrendim. Uğraşmak istemiyorum. Attığım B450M-A PRO anakart R5 4650G ile uyumlu mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı