100 TL daha verilecek bir durum yok hocam arkadaşın elinde var imzasına bakarsanız... Kullanırsın, BIOS güncellemen gerekir ama inanılmaz basit bir işlem.Kullanılır fakat bios güncellemen gerekir ama sakın yapma 100 tl daha ver b450 chipsetli soğutucusu iyi olan bir anakart al.
Anladım kusura bakmayınız. İmza kısmını okumamışım alacak olarak düşündüm ben.100 TL daha verilecek bir durum yok hocam arkadaşın elinde var imzasına bakarsanız... Kullanırsın, BIOS güncellemen gerekir ama inanılmaz basit bir işlem.
![]()
BIOS Güncelleme Rehberi
BIOS güncellemesini neden ve nasıl yapılacaÄını bu rehberimizde anlatıyoruz. Bilgisayarınızın BIOS'u (Basic Input/Output System), anakartın üzerindewww.technopat.net
100 TL daha verilecek bir durum yok hocam arkadaşın elinde var imzasına bakarsanız... Kullanırsın, BIOS güncellemen gerekir ama inanılmaz basit bir işlem.
![]()
BIOS Güncelleme Rehberi
BIOS güncellemesini neden ve nasıl yapılacaÄını bu rehberimizde anlatıyoruz. Bilgisayarınızın BIOS'u (Basic Input/Output System), anakartın üzerindewww.technopat.net
Sorun yok.Anladım kusura bakmayınız. İmza kısmını okumamışım alacak olarak düşündüm ben.
Forumda çok fazla insan var haliyle çürük olabiliyor arada. Yavaş yavaş öğrenirler, benim gibi.Teşekkürler aynı görüşteyim adam diyor ki kullanamazsınız forumda böyle insanlar olması üzücü.
Teşekkürler aynı görüşteyim adam diyor ki kullanamazsınız forumda böyle insanlar olması üzücü.
Yok canım ne alakası var. Sen yanlış bir öneri yapmamışsın. Doğru bir öneri ancak arkadaşın elinde var. Çürükten kastım 4.500-5000 TL'lik bütçeye İ3 9100F önerip ekran kartını 1660S koyan kişiler vs.Ben oluyorum herhalde o kişi![]()
Anladım anladımYok canım ne alakası var. Sen yanlış bir öneri yapmamışsın. Doğru bir öneri ancak arkadaşın elinde var. Çürükten kastım 4.500-5000 TL'lik bütçeye İ3 9100F önerip ekran kartını 1660S koyan kişiler vs.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.