A320M-S2H aldım, ne yapmalıyım?

Anakartım A320M-S2H, ne yapacağım anlamadım. Birisi yardımcı olur mu? Hangi Driver'ları yükleyeceğim, BIOS'u nasıl güncelleğeceğim? Bugün oyuna girdim, bir anda ekran sarı sarı karıncalandı. Yardım edebilir misiniz?

BIOS sürümün F32'nin altındaysa F32'ye sonradan F50'ye güncelle. F32 ve üstü ise direkt F50'ye güncelle ve ekran kartın ne ise onun Driver'ini indirsen yeter.

Onu anladım ama BIOS sürümü ve anakartın Driver'ları yüklü mü değil mi nasıl anlayacağım yüklüyse yine aynı şeyi yüklersem sıkıntı çıkar mı bunu soruyorum.

Mutlaka Windows'ta yüklü gelecek chipset sürücüleri olacaktır ama üstüne kurulum yapmalısınız zaten bence olması gereken o. Ekran kartında ise eğer bir sürücünüz varsa DDU ile kaldırıp yenisini kurmak daha kararlı olur.

Ekran kartını aygıt yöneticisinden sürücüyü güncelleştir diyerek yaptım.

RX 580 4 GB Nitro+
1TB harddisk.
Gigabyte A320M S2H.
8 GB DDR4 3000MHz RAM.
Ryzen 5 1600.
500W 80+ Rampage PSU.
Yanlış bir şey yapmamak istiyorum çok detaylı anlatabilir misiniz?
Bu bağlantıya girin. Windows 10-64 Bit yazısına tıklayın. 2. sırada olan Radeon Software'ı bulun.
(Revision Number Adrenalin 2020 Edition 20.2.2 Recommended (WHQL) olanı) Bulduktan sonra sağ taraftaki Download yazısına tıklayın. İndirme işlemi bitince normal kurulum yapıyorsunuz. Takıldığınız bir yer olursa iletebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı