APU sistemlerde frekans aşırı önemli, tabii ki çift kanal genel olarak önemli. Bütçe yoksa şimdilik bir tane 8 GB RAM dışında bir seçeneğiniz yok, o anakarta o RAM'ler uyumsuz. FPS konusu ise evet, FPS kaybınız olacak.Peki tek olarak ddr4 8 gb Ram taksam fps düşüşü çok olur mu
Tahmini kaç fps kaybı yaşarım acabaAPU sistemlerde frekans aşırı önemli, tabii ki çift kanal genel olarak önemli. Bütçe yoksa şimdilik bir tane 8 GB RAM dışında bir seçeneğiniz yok, o anakarta o RAM'ler uyumsuz. FPS konusu ise evet, FPS kaybınız olacak.
Oyundan oyuna değişir ama ben size genel oyunları sıralayarak bence 20-40 FPS gibi bir kayıp yaşayacaksınız (çift kanal 2x8 GB RAM ile karşılaştırıyorum)Tahmini kaç fps kaybı yaşarım acaba
Tahmini kaç FPS kaybı yaşarım acaba.
Tahmini kaç FPS kaybı yaşarım acaba.
Bütçem şuanlık 1500 TL, Gigabyte a320m S2H aldım, rampage redsky kasa aldım, ryzen 3 2200g alıcam, 4x2 Ram bulabilirsem onu alıcam, power supply ve harddisk alıcamBütçenizi ve almak istediklerinizi belirtirseniz daha iyi çözümler üretilebilir.
Bütçem şu anlık 1500 TL, Gigabyte A320M S2H aldım, Rampage redsky kasa aldım, Ryzen 3 2200G alacağım, 4x2 RAM bulabilirsem onu alacağım, Power Supply ve harddisk alacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.