Çözüldü A320M-S2H BIOS güncellemeden işlemci takmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

rmzncvhr

Picopat
Dostlar Gigabyte A320M-S2H anakart alacağım ve AMD Athlon 3000G 3.5 GHz işlemci takacağım fakat anakartın BIOS sürümünün F50 olması gerekiyormuş takabilmem için. Diyelim ki anakart güncel gelmedi yine işlemciyi takıp BIOS'u güncelleyebilir miyim? Yoksa PC hiç açılmaz ve gidip uyumlu başka bir işlemci takıp o şekilde mi BIOS'u güncellemem gerekir?

Veya işlemci olmadan BIOS'u güncelleyebilir miyim?

Çözüm
Yüksek ihtimal uyumlu gelir gelmezse o işlemciyle güncelleyemezsin. İşlemci olmadan hiçten olmaz.
Başka uyumlu bir işlemci ile güncelleme gerekir.
Yüksek ihtimal uyumlu gelir gelmezse o işlemciyle güncelleyemezsin. İşlemci olmadan hiçten olmaz.
Başka uyumlu bir işlemci ile güncelleme gerekir.
Hepsiburada sitesinden alacağım ve yorumlara baktığımda alan kişiler hep güncel geliyor demişler. Umarım bana da güncel gelir. Farklı bir işlemciye ihtiyaç olmasa kendim yaparım ama elimde işlemci yok ve birdaha gidip güncellettirmem gerecek.

Dostlar Gigabyte A320M-S2H anakart alacağım ve AMD Athlon 3000G 3.5 GHz işlemci takacağım fakat anakartın BIOS sürümünün F50 olması gerekiyormuş takabilmem için. Diyelim ki anakart güncel gelmedi yine işlemciyi takıp BIOS'u güncelleyebilir miyim? Yoksa PC hiç açılmaz ve gidip uyumlu başka bir işlemci takıp o şekilde mi BIOS'u güncellemem gerekir?

Veya işlemci olmadan BIOS'u güncelleyebilir miyim?

Eğer ürün kargoya teslim edilmediyse firmaya anakartın BIOS güncellemesini yapmalarını talep edin aksi taktirde elinizde 1. veya 2. nesil Ryzen işlemci yoksa hiçbir şekilde 3. nesil işlemci ile güncelleme yapamazsınız.

Hepsiburada sitesinden alacağım ve yorumlara baktığımda alan kişiler hep güncel geliyor demişler. Umarım bana da güncel gelir. Farklı bir işlemciye ihtiyaç olmasa kendim yaparım ama elimde işlemci yok ve birdaha gidip güncellettirmem gerecek.
Bazı yerler 50 TL civarında bir fiyata güncelleme yapıyor ama artık güncel geliyor anakartlar

Hepsiburada sitesinden alacağım ve yorumlara baktığımda alan kişiler hep güncel geliyor demişler. Umarım bana da güncel gelir. Farklı bir işlemciye ihtiyaç olmasa kendim yaparım ama elimde işlemci yok ve bir daha gidip güncellettirmem gerecek.

Ben senin yerinde olsam işi riske atmam Hepsiburada üzerinden hangi mağazadan aldıysanız. Hepsiburada'yı arayın satın aldığınız mağazanın numarasını isteyin direk olarak mağaza ile iletişim kurun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı