A320M-S2H sıvı soğutma desteği

Anakartınla aynı soketi desteklemesi gerekiyor. Bunun dışında radyatörü takmak için kasanın bilgileri de gerekiyor.

Mesela alacağın sıvı soğutmanın AM4 destekli olması gerekir, yoksa takamazsın. Elindeki anakarta göre bu yorumu yaptım.

Kasanız nedir?

Merhaba. Başlıkta gördüğünüz gibi Gigabyte A320M S2H anakarta sıvı soğutma yapabilir miyim, destekler mi?
İşlemci Ryzen 3 3100.

Alacağınız sıvı soğutmanın AM4 soket desteklemesi lazım.

Anakartınla aynı soketi desteklemesi gerekiyor. Bunun dışında radyatörü takmak için kasanın bilgileri de gerekiyor.

Mesela alacağın sıvı soğutmanın AM4 destekli olması gerekir, yoksa takamazsın. Elindeki anakarta göre bu yorumu yaptım.

Kasanız nedir?

Çok teşekkür ederim cevap için, kasa şu an için Casper'in 10 yıl önceki eski bir kasasını kullanıyorum. 400 TL bütçeyi kasaya ayırıp kasa almayı düşünüyorum ama çok anlamadığım için hangisini alacağımı bilmiyorum. Şu anki kasam bayağı küçük kablolar neredeyse işlemci stok fanına değiyor çok zorlanıyorum kullanmakta.
Alacağınız sıvı soğutmanın AM4 soket desteklemesi lazım.

Çok teşekkür ederim cevap için 🙏

Çok teşekkür ederim cevap için, kasa şu an için Casper'in 10 yıl önceki eski bir kasasını kullanıyorum. 400 TL bütçeyi kasaya ayırıp kasa almayı düşünüyorum ama çok anlamadığım için hangisini alacağımı bilmiyorum. Şu anki kasam bayağı küçük kablolar neredeyse işlemci stok fanına değiyor çok zorlanıyorum kullanmakta.
Şu kasaya bakabilirsin, bütçene uygundur.

Bu da kasanın desteklediği sıvı soğutma boyutları. Ön panele 120, 240 ve 360MM sıvı soğutma takabiliyorsun.

1612123768402.png

Şu kasaya bakabilirsin, bütçene uygundur.

Bu da kasanın desteklediği sıvı soğutma boyutları. Ön panele 120, 240 ve 360mm sıvı soğutma takabiliyorsun.

Eki Görüntüle 860723

Tekrardan teşekkür ederim bunu alınca Power yeri içinde geliyor mu yoksa onu da ayrı mı alıyorum.

Tekrardan teşekkür ederim bunu alınca Power yeri içinde geliyor mu yoksa onu da ayrı mı alıyorum?
Power yeri derken PSU'yu mu diyorsunuz? PSU dahil değil attığım ürüne. Elinizde PSU varsa onu takarsınız attığım kasaya.

Yok yeni 500W FSP'nin PSU aldim zaten önde hani bilgisayarı açma tuşu var ya kasada, onun arkasında bir büyük bir şey var ne olduğunu bilmiyorum onu sormuştum.
Burayı mı diyorsunuz?

1612125651994.png

Bunlar dahil değil. Öndekiler kasaya dahil bir de arkada 1 tane aynı fandan var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı