A320M sistemde BIOS dosyası görünmüyor

fuyki

Decapat
Yer
İstanbul/Ataşehir
Daha fazla  
Herkese merhaba, MSI A320M Pro VD Plus anakarta sahibim Ryzen 5 5500 işlemci aldım bunu kullanmam için BIOS Update istiyor. Fakat her adımı doğru yaptığım halde BIOS Update kısmında USB içindeki Update dosyalarını görmüyor. Tüm forumlarda araştırdım fakat kesin bir sonuç yok. Yardımcı olur musunuz? Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen biri daha aynı sorunu yaşıyordu. Hazır sistem ile alakalı bir durum vardı. Sizin de öyle mi?

Belleği fat32 bicimlendirin indirdiğiniz dosyayı rardan çıkarın çıkan dosyaları belleğe atın.
evet aynı şekilde yaptım fakat olmuyor gözükmüyor usb yi rufusla yapmıştım format için usb ondan etkilenmis olabilir mi ?

Geçen biri daha aynı sorunu yaşıyordu. Hazır sistem ile alakalı bir durum vardı. Sizin de öyle mi?

evet hazır sistemdi 5 sene önce almıstım fakat hazır sistemimde anakart haric herseyi degistirdim hazır sistemlik bişey kalmadı

Taktığınız usb soketi değiştirip deneyin. Öne taktıysanız arka soketlerde deneyin. İşlemciniz nedir?
Soketleri degistiripte denedim. Ryzen 5 1400 şuan ben ryzen 5 5500 aldım fakat kullanmam icin bios update gerekiyor. Vatan veya bilgisayarcı gibi yerler çözüm bulur mu veya fiyat olarak ne kadar alırlar sizce?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı