Herkese merhaba, MSI A320M Pro VD Plus anakarta sahibim Ryzen 5 5500 işlemci aldım bunu kullanmam için BIOS Update istiyor. Fakat her adımı doğru yaptığım halde BIOS Update kısmında USB içindeki Update dosyalarını görmüyor. Tüm forumlarda araştırdım fakat kesin bir sonuç yok. Yardımcı olur musunuz? Teşekkür ederim.
Unlost X bilgisayara sahibim BIOS'u güncellemeyi deniyorum. Flasha dosyayı atıyorum her şeyi düzgünce yapıyorum ama M-Flash'a girince flashı görüyor içindeki dosyayı görmüyor. Ne yapmam gerek unlost X kullananlarda benzer sorunları gördüm ama çözüm yok.
Unlost X bilgisayara sahibim BIOS'u güncellemeyi deniyorum. Flasha dosyayı atıyorum her şeyi düzgünce yapıyorum ama M-Flash'a girince flashı görüyor içindeki dosyayı görmüyor. Ne yapmam gerek unlost X kullananlarda benzer sorunları gördüm ama çözüm yok.
Soketleri degistiripte denedim. Ryzen 5 1400 şuan ben ryzen 5 5500 aldım fakat kullanmam icin bios update gerekiyor. Vatan veya bilgisayarcı gibi yerler çözüm bulur mu veya fiyat olarak ne kadar alırlar sizce?