Alakasız ama Secure Boot'tan olabilir ve dün konu açmıştım işlemci desteklemiyorsa kurmayabilir diye. Resmi olarak desteklenen işlemcilere baktınız mı?
This specification details the AMD processors that can be used with Windows 11 customer systems that include Windows products, including custom images.
Alakasız ama Secure Boot'tan olabilir ve dün konu açmıştım işlemci desteklemiyorsa kurmayabilir diye. Resmi olarak desteklenen işlemcilere baktınız mı?
Bende de aynı sorun vardı TPM açık olduğu halde desteklemiyor yazıyordu. Anakartım B450M S2H v2.
Sonra BIOS'da "secure device" diye bir ayar gördüm TPM ayarının altında, onu "enabled" yaptım ve sorun düzeldi. Yani TPM ayarının yanında "secure device" ayarının da açılması gerekiyor.
Hocam enabled yaptığım halde benede olmuyordu fakat farklı bir ayar yapıp çözdüm sorunu ayara şimdi BIOS'a girip bakıp size döneceğim. Hocam baktım fTPM seçeneğindeki discrete olan seçeneği Firmware yapacaksınız. Eğer olursa beni bilgilendirin hocam.
Hocam enabled yaptığım halde benede olmuyordu fakat farklı bir ayar yapıp çözdüm sorunu ayara şimdi BIOS'a girip bakıp size döneceğim. Hocam baktım fTPM seçeneğindeki discrete olan seçeneği Firmware yapacaksınız. Eğer olursa beni bilgilendirin hocam.