A320M ve SSD uyumu

emreeyz

Decapat
Arkadaslar.
İnceHesap.com da satılan James Donkey SSD Gigabyte A320M S2H anakarta olur mu ama anakartın SSD destek listesine baktığımda James Donkey'in hiçbir SSD'si yok.

Arkadaslar.
İnceHesap.com da satılan James Donkey SSD Gigabyte A320M S2H anakarta olur mu ama anakartın SSD destek listesine baktığımda James Donkey'in hiçbir SSD'si yok.
James donkey alabilirsin yukarıda bulunan arkadaş daha önce JD kullanmadığı için rahatça sallıyor. 4 sistemim de JD kullandım 3 Standart 1 adet LE sorun yaşamadım hiçbir şekilde. O arada böyle kafadan konuşan çok gördüm.

Şuan aktif 1 senedir LE modelini kullanıyorum sorun yok.

Diğerleri ile 2.5 sene olacak.

James Donkey alabilirsin yukarıda bulunan arkadaş daha önce JD kullanmadığı için rahatça sallıyor. 4 sistemim de JD kullandım 3 Standart 1 adet LE sorun yaşamadım hiçbir şekilde. O arada böyle kafadan konuşan çok gördüm.

Şu an aktif 1 senedir LE modelini kullanıyorum sorun yok.

Diğerleri ile 2.5 sene olacak.

Kalite limi
O modelden daha ucuza kaliteli modeller var bütçe söyle SSD önerelim. Ama eğer elinizde o model varsa uyumsuzluk sorunu yaşanabilir. Yaşayan çok var.

150 TL gibi bütçem var 2.el olsa olabilir 120 GB SSD Windows kuracağım

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı