Ardlyn Centipat Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 178 Çözümler 2 18 Şubat 2021 #1 Bilgisayarıma RAM takviye ettikten sonra bilgisayarımdan ses alamamaya başladım. Sorunu çözmek için BIOS güncellemesi yapmak gerekiyormuş sanırım, ancak BIOS güncellemesinin nasıl yapılacağını bilmiyorum. Yardımcı olabilecek var mı? Teşekkürler. Anakart: BIOSTAR A320MH. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2021
Bilgisayarıma RAM takviye ettikten sonra bilgisayarımdan ses alamamaya başladım. Sorunu çözmek için BIOS güncellemesi yapmak gerekiyormuş sanırım, ancak BIOS güncellemesinin nasıl yapılacağını bilmiyorum. Yardımcı olabilecek var mı? Teşekkürler. Anakart: BIOSTAR A320MH.
Çözüm T T Tek7HackDedi 18 Şubat 2021 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradan da BIOS'unu indirebilirsin. Best motherboard manufacturers. Biostar provides various high quality motherboard gaming series, including am4 motherboa Best motherboard manufacturers. Biostar provides various high quality motherboard gaming series, including am4 motherboard amd, www.biostar.com.tw
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradan da BIOS'unu indirebilirsin. Best motherboard manufacturers. Biostar provides various high quality motherboard gaming series, including am4 motherboa Best motherboard manufacturers. Biostar provides various high quality motherboard gaming series, including am4 motherboard amd, www.biostar.com.tw
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 18 Şubat 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradan da BIOS'unu indirebilirsin. Best motherboard manufacturers. Biostar provides various high quality motherboard gaming series, including am4 motherboa Best motherboard manufacturers. Biostar provides various high quality motherboard gaming series, including am4 motherboard amd, www.biostar.com.tw Artı 1 Eksi Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradan da BIOS'unu indirebilirsin. Best motherboard manufacturers. Biostar provides various high quality motherboard gaming series, including am4 motherboa Best motherboard manufacturers. Biostar provides various high quality motherboard gaming series, including am4 motherboard amd, www.biostar.com.tw