Çözüldü A320MH için BIOS güncellemesi nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ApheitexYT

Picopat
Daha fazla  
RAM
16 3200 mhz
İşlemci
R3 3200g
Arkadaşlar merhaba, geçen gün bir sistem aldım 2. el, CS 2 için. 16 GB 3200 MHz, R3-3200G, RX 560 4 GB ve A320MH anakart vardı. Fakat bu sistem stabil FPS vermiyor, yani bazen 30-40 FPS, bazen de 90-100 FPS oluyor. Saçma sapan şey, çözemedim. GPT BIOS güncelle dedi, güncelledim fakat şimdi de %50'de takılıyor. Sanırım son sürüm 4000 serisine uyumluymuş. Arkadaşlar, kurmam gereken son sürüm ne BIOS için? 2.0 falan da var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
@ApheitexYT evet, BIOSTAR anakartlarda BIOS güncellemesi hayati öneme sahip. İstersen BIOSTAR'ın BIOS'u konusunda da yardımcı olabilirim.

Hocam bir tık riske girip 2020 BIOS'una döndüm ve gerçekten performans fazlasıyla arttı sadece şunu söyleyeyim CS de son BIOS'da Low-Ultra fark etmeksizin %50 kaynak kullanımı ile Max 30-40 FPS alıyordum fakat şu an hem sistem optimize hem de CS de FPS minimum 100-120 civarına çıktı Low-med karışık ayarlar ile akici su an yine de teşekkür ederim hocam.
Eğer anakartınız Gigabyte modeli ise son sürüm F58g. Kurulum rehberini aşağıya bırakıyorum, yardımcı olur. Aklınıza takılan problem varsa sormaktan çekinmeyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eğer anakartınız Gigabyte modeli ise son sürüm F58g. Kurulum rehberini aşağıya bırakıyorum, yardımcı olur. Aklınıza takılan problem varsa sormaktan çekinmeyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayır hocam Gigabyte değil BIOSTAR benim kafamı karıştıran renoin sürümü vs oldu ve gerçekten de CS de eski BIOS %90 kullanırken kaynakları yenisinde %50-60 kullanıyor Max.

@ApheitexYT evet, BIOSTAR anakartlarda BIOS güncellemesi hayati öneme sahip. İstersen BIOSTAR'ın BIOS'u konusunda da yardımcı olabilirim.

Hocam bir tık riske girip 2020 BIOS'una döndüm ve gerçekten performans fazlasıyla arttı sadece şunu söyleyeyim CS de son BIOS'da Low-Ultra fark etmeksizin %50 kaynak kullanımı ile Max 30-40 FPS alıyordum fakat şu an hem sistem optimize hem de CS de FPS minimum 100-120 civarına çıktı Low-med karışık ayarlar ile akici su an yine de teşekkür ederim hocam.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı