A33 hakkında merak ettiklerim

Aklımda A23 varken ufak bir bütçe artışıyla A33'e yükseldim ama bazı merak ettiğim şeyler var. Genelde şikayetçi oldukları kısım sesi karşıya vermeme, ısınma ve şebeke sorunu. Bunlar harici hiçbir şey okumadım ama bunları aşırı fazla okudum. Şebeke sorununu neredeyse her 5G telefonda okuyorum tabii, o garip bir durum o yüzden geçiyorum. Özellikle ısınma ve ses almama konusu hakkında kullananlar deneyimlerini paylaşabilirlerse mutlu olurum ve sizce 8000 liraya değer mi? Odak noktası kamera, ekran ve pil performansı, yani günlük kullanım anlayacağınız.

Ben kullanıyorum sesle ilgili sorunlar yasadigim bir gercek genel de sesin iyi gelmiyor duyuyorum ya da ses kesintisi olmasi biraz can sıkıyor ama sanırım genel olarak cok dert edılmyecek bır sorun uzun surelı olmuyor cunku ısınma ıse bıraz mevcut oyun pek oynamıyorum ama genshın oynadıgım zaman ısındıgını hatırlıyorum gunluk kullanımda ısınmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
A33 hakkında bir bilgim yok ama size o bütçede ikinci el A52s önerebilirim. Hem daha uyguna gelmiş olur hem de aralarında çok fark var.
Telefon zaten uzun kullanıma gideceği için 2. el pek istemiyorum. Temiz olması önemli ama evet 52s güzel bir cihaz.
@azuylâ hafif ısınmalar pek dert değil. Ağır yüke girmeyecek telefon. Günlük kullanımda sorun çıkartmıyorsa yeterli.

Yani ses sorunları yaşayan arkadaşlar var ama dediğim gibi ben tam yorum yapamıyorum. Sıfırlar çok uçmuş bir bakayım dedim de gene en iyi fiyat bandı A33'de gibi.
Evet fiyatları görünce kahroldum. Bir de tam bir telefonda karar kılıyorsun ama çok eksik bir yanı çıkıyor. Fazla fiyatı geçtim şöyle fiyatına değer 4/4 telefon kalmamış piyasada. En son yine Samsung'a döndüm bakalım.

A33 Exynos işlemciye sahip. Exynos işlemciler piyasadaki en kötü, en çok pil yiyen ve en çok ısınan işlemcilerdir. Şimdiden geçmiş olsun. Hem tasarım anlamında Exynos işlemciler çok kötü, hem de üretim teknolojisi anlamında kötü. Samsung bu işlemcileri kendi üretmekte ve Samsung'un işlemci üretme tesisleri kötü üretim yapıyor. Bütün mobil işlemci tasarlayan firmalar(Qualcomm, Huawei, Apple vs.) daha iyi üretim yapan TSMC ve diğer şirketlerle anlaşmış durumda.

A33 Exynos işlemciye sahip. Exynos işlemciler piyasadaki en kötü, en çok pil yiyen ve en çok ısınan işlemcilerdir. Şimdiden geçmiş olsun. Hem tasarım anlamında Exynos işlemciler çok kötü, hem de üretim teknolojisi anlamında kötü. Samsung bu işlemcileri kendi üretmekte ve Samsung'un işlemci üretme tesisleri kötü üretim yapıyor. Bütün mobil işlemci tasarlayan firmalar(Qualcomm, Huawei, Apple vs.) daha iyi üretim yapan TSMC ve diğer şirketlerle anlaşmış durumda.
Henüz almadım zaten. Kendi telefonum da S20 FE'nin Snap modeli. Farkındayım bu işlemci olayının ama dediğim gibi alt ve orta segmentte her şeyiyle tam bir telefon bulmak gerçekten çok zor. Pili gayet iyi idare edebiliyor gibi gözüküyor bu telefon ama ısınma için de konu açtım işte.

Henüz almadım zaten. Kendi telefonum da S20 FE'nin Snap modeli. Farkındayım bu işlemci olayının ama dediğim gibi alt ve orta segmentte her şeyiyle tam bir telefon bulmak gerçekten çok zor. Pili gayet iyi idare edebiliyor gibi gözüküyor bu telefon ama ısınma için de konu açtım işte.
Bol bol ısınacak o cihaz. Atıyorum Instagram kullanırken dahi kışın eliniz üşümeyecek. Alana geçmiş olsun şimdiden. Bir süre sonra hep oyun oynayan birisi ise arka kapak açar o telefon.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı