Yaklaşık 1.5-2 aydır kullanıyorum A33'ü, tavsiye ediyorum. Eksik diyebileceğim bir yanını görmedim ben açıkçası. Super Amoled ekranı, OIS'li kamerası, 90 Hz ekranı vb. özellikleriyle çok güzel bir cihaz. Adaptörü ise Hepsiburadanın kendisi, Amazonun kendisi, Samsung'un kendi sitesi veya Mediamarkt, Teknosa gibi kurumsal yerlerden almaya özen gösterin. Herhangi bir satıcıdan almanızı kesinlikle tavsiye etmiyorum, çakma adaptör çok fazla var piyasada.Öncelikle selam. Samsung Galaxy A33 almayı düşünüyorum nasıldır iyi midir? Bir de kutu içerisinde adaptör yok. Onu nereden orijinal olarak temin edebilirim?
Yaklaşık 1.5-2 aydır kullanıyorum A33'ü, tavsiye ediyorum. Eksik diyebileceğim bir yanını görmedim ben açıkçası. Super AMOLED ekranı, OIS'li kamerası, 90 Hz ekranı vb. özellikleriyle çok güzel bir cihaz. Adaptörü ise Hepsiburada'nın kendisi, Amazon'un kendisi, Samsung'un kendi sitesi veya MediaMarkt, Teknosa gibi kurumsal yerlerden almaya özen gösterin. Herhangi bir satıcıdan almanızı kesinlikle tavsiye etmiyorum, çakma adaptör çok fazla var piyasada.
Kamerası güzel diye biliyorum, alınırÖncelikle selam. Samsung Galaxy A33 almayı düşünüyorum nasıldır iyi midir? Bir de kutu içerisinde adaptör yok. Onu nereden orijinal olarak temin edebilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.