A33 hakkında merak ettiklerim

Oyun oynanmayacak sadece gündelik diye de belirttim... Sadece Exynos gömecekseniz yazmanıza gerek yok.
Tabii ki de gömeceğiz. İşlemci telefonun her şeyidir. CPU, GPU, Modem, Wi-Fi ve Bluetooth kontrolcüleri, kamera işlemcisi, yapay zeka birimi, depolama ve bellek kontrolcüleri, ses işleme birimine kadar her şey telefonun işlemcisinde bulunur. RAM, depolama ve pil hariç her şey işlemcidedir telefonda. Telefonda işlemci her şeyi belirler. Exynos alırsanız oyun değil, günlük kullanımınız da olumsuz etkilenir. Para kolay kazanılmıyor, o kadar para veripte kimsenin yüzünde surat asıklığı oluşmasını istemem.

Telefon zaten uzun kullanıma gideceği için 2. el pek istemiyorum. Temiz olması önemli ama evet 52s güzel bir cihaz.
@azuylâ hafif ısınmalar pek dert değil. Ağır yüke girmeyecek telefon. Günlük kullanımda sorun çıkartmıyorsa y

Bol bol ısınacak o cihaz. Atıyorum Instagram kullanırken dahi kışın eliniz üşümeyecek. Alana geçmiş olsun şimdiden. Bir süre sonra hep oyun oynayan birisi ise arka kapak açar o telefon.

Ben de arastırırken bu sorunları gorerek aldım fakat dedıgım gıbı gunluk kullanımda keske almasaydım dedırtecek kadar sorun cıkarmıyor -bıldıgın gıbı ıslemcısı ıyı bır ıslemcı degıl- ama baska sencenklerınız varsa gozden gecırmenızı tavsıye ederım sarjı da ıyı gıdıyor on kamerası ıc ortamlar da uzebılır fakat genel olarak ıyı hauweı gıbı markalara alısık olmadıgım ıcın tercıhımı Samsung'dan yana kullandım ama o markalara da bakabılırsınız mesela soyle bır ornek de verebılırım Instagram'da vıdeo cekerken bır sure sonra gecıkmeler baslıyor vıdeoya yansımıyor ama ıslemcıden kaynaklı sanırım. Anladıysam 3 asagı 5 yukarı benım gıbı bır amacda kulanacaksınız daha uyguna bu segmentte bır telefon bulamazsanız onerebılırım

@azuylâ evet aşağı yukarı sizin gibi. Şu an telefon piyasası baya kötü durumda. Yani aralarından en az sorunu olan telefonu seçiyorum gibi bir şey. Bulamazsam alacağım o zaman teşekkürler zamanını ayırdığın için.
Ha bu arada cok garıp ama telefonun hoparlorı muazzam sevıyede guzel o yonunu cok sevıyorum :D
ve rica ederim umarim icinize sinen bir tane bulursunuz :)

Ben de A33 kullanıyorum. Normal kullanımda elimi falan yakmıyor. Şebeke ve ses sorunu da yaşamadım. Oyun için güçlü bir cihaz değil. Bu bir gerçek.

Ha bu arada cok garıp ama telefonun hoparlorı muazzam sevıyede guzel o yonunu cok sevıyorum :D
ve rica ederim umarim icinize sinen bir tane bulursunuz :)
Bu detay gerçekten çok işime yarayacak teşekkür ederim. Telefonun amaçlarından biri de tam olarak buydu ve duyduğuma sevindim.
Ben de A33 kullanıyorum. Normal kullanımda elimi falan yakmıyor. Şebeke ve ses sorunu da yaşamadım. Oyun için güçlü bir cihaz değil. Bu bir gerçek.
Oyun oynanmayacak zaten, ben de bu yüzden bu telefonu düşünüyorum. İçimi ferahlattı biraz daha bu yorum. Youtube'dan izlediğim kadarıyla pil performansı baya iyi gibi gözüktü orada da.
Bu arada ısınmayacak olsa bile 5nm'de bile böyle bir soru işareti bırakan Samsung'u ayrıca kınıyorum :D.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı