A33 vs A52

Bütçe
6000

bastila

Hectopat
Makaleler
1
Bu iki cihazdan hangisini almak daha mantıklı sizce? 6000 TL'ye kadar çıkabilirim.
A33 daha yeni çıktığı için daha fazla güncelleme almış olacak, 5G ve 300 TL kadar daha ucuz. Galiba biraz kamera olarak geri kalıyor.
En az 4-5 sene rahatça kullanmak istiyorum.

Önemli aslında gözle görülür bir fark var mıdır? Renkleri gerçek vermesi değerli.
Diğer yandan bataryasıda 500 mA kadar fazla. Ekran kaliteside aynı sanırım ve daha fazla puan almış. A52'nin tek üstün yanı kamerası mı hocam? Ram farkı varmış.
Dediğin şeyler doğru. Kamera çok önemli değilse A33 al.

Son düzenleme:
Batarya farkı Exynos 1280 yüzünden çok fazla olmaz. Bu işlemci verimli değil. Benzer batarya olur. Aradaki miktar kadar fark olmaz ya da.

RAM farkı da var. A52 8 GB RAM ile geliyor direkt.

A33 modelinin sensörü hakkında bilgi bulamadım açıkçası. Bulsaydım daha iyi cevap verebilirdim.

Batarya farkı Exynos 1280 yüzünden çok fazla olmaz. Bu işlemci verimli değil. Benzer batarya olur. Aradaki miktar kadar fark olmaz ya da.

RAM farkı da var. A52 8 GB RAM ile geliyor direkt.

A33 modelinin sensörü hakkında bilgi bulamadım açıkçası. Bulsaydım daha iyi cevap verebilirdim.
Teşekkür ederim ilginize. Siz hangisini tavsiye edersiniz o zaman?
Aradaki fiyat farkı mühim değil verebilirim. İşlemci dediğiniz gibi pek verimli değilse uzun vadede 8 GB RAM olması da avantaj olacaktır. Zaten kamerası da daha iyi.
5G özelliğini çok arar mıyım bilmiyorum çok sorun olmaz gibi. Tek sıkıntısı 1 güncelleme eksik alacak A33'e göre sanırım.
Ekran performansı nasıldır bilginiz var mı?

5G özelliğini çok arar mıyım bilmiyorum çok sorun olmaz gibi. Tek sıkıntısı 1 güncelleme eksik alacak A33'e göre sanırım.
Evet. 5G kısa vadede yaygınlaşmayacak. Ben A52 tercih ederdim şahsen.
Evet. 5G kısa vadede yaygınlaşmayacak. Ben A52 tercih ederdim şahsen.

M52 daha alınası A33 yerine.

Bende A52 tercih edecek gibiyim, fiyat olarak biraz kovalıyorum indirim görür mü diye, fakat şu ekonomide ve kurda ne kadar erken alırsam iyi gibi.

M52 daha alınası A33 yerine.
Kamerasında görüntü sabitleyici olduğundan, su ve toza dayanıklılığından dolayı A52 benim için bir adım önde sanırım M52'ye kıyasla. A52 alacağım gibi duruyor.

Bence A33. İşlemcisi daha performanslı, kamerası aşağı-yukarı ben denk diye okudum, güncelleme daha çok alacak, pil performansı iyi, A52 gibi toza-suya dayanıklılığı da var. A52’den aşağı kalır yanı yok hatta fazlası var. Fiyatıda daha uygun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı