A34 5 yıl işimi görür mü?

Yazılımsal kamerayı düşürme olayından bahsediyorum. Çünkü şuanki telefonum ilk haline göre rezalet çekiyor. En kötü yeni rom atarım 4 yıl sonra de mi?

Yazılımsal kamerayı düşürme olayından bahsediyorum. Çünkü şu anki telefonum ilk haline göre rezalet çekiyor. En kötü yeni ROM atarım 4 yıl sonra de mi?

Hocam öyle bir şey görmedim hiç Samsung k Zoom var bende S23'e göre çok daha az yapay çekiyor tam fotoğraf kamerası düşürülse düşürülse o düşürülürdü herhalde.
J7 de var aynı şekilde Samsung Tab Pro var eski oda aynı şekilde. Sizde farklı bir sorun olabilir veya size öyle geliyor olabilir.

Kamera,yazılım,akıcılık arıyorsan S20FE ve S21FE bakman lazım.İkiside düzgün kullanımda götürecektir 5 sene.Sorularını alabilirim S20FE kullanıyorum.

Kamera,yazılım,akıcılık arıyorsan S20FE ve S21FE bakman lazım.İkiside düzgün kullanımda götürecektir 5 sene.Sorularını alabilirim S20FE kullanıyorum.
m31s mi s20fe mi daha iyidir? (her konuda)

Peki A34 ve M31s in arasındaki fark nedir? (babamda M31s oldugu icin kullandım; kamerasını, yazılımını biliyorum)

O işlemciler farklı kamera sensörü farklı ama benzer kalitede çekiyor. Ekran da farklı ama M31s e 4K fazla verilmesi gerektiğini düşünmüyorum. Bayağı farklı telefonlar.

O işlemciler farklı kamera sensörü farklı ama benzer kalitede çekiyor. Ekran da farklı ama M31s e 4K fazla verilmesi gerektiğini düşünmüyorum. Bayağı farklı telefonlar.
şarj adaptörü için farklı bir konu açacağım bilginiz varsa bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…