A34 5 yıl işimi görür mü?

Hocam bakmayın bence. 4 yıl boyunca tabii ki aynı kalmayacak ama 4 yıl sonra çöp de olmayacak. En azından 4 yıl kasmayacak zaten. S21 FE kötü bir telefon değil tabii. Bir kere Redmi Note 11 önermem ben. Eğer kamerası şu an yeterli ise ileride değişmeyecek öyle düşünmeniz lazım zaten. Tabii sizin kararınız güvenliğe ve güncellemeye daha çok önem veriyorsanız A34 olmasa da olur diyorsanız S21 FE ama 5 yıl sonra kasar çöp olur kullanılmaz diye bir şey yok.
Yazılımsal kamerayı düşürme olayından bahsediyorum. Çünkü şuanki telefonum ilk haline göre rezalet çekiyor. En kötü yeni rom atarım 4 yıl sonra de mi?
 
Yazılımsal kamerayı düşürme olayından bahsediyorum. Çünkü şu anki telefonum ilk haline göre rezalet çekiyor. En kötü yeni ROM atarım 4 yıl sonra de mi?

Hocam öyle bir şey görmedim hiç Samsung k Zoom var bende S23'e göre çok daha az yapay çekiyor tam fotoğraf kamerası düşürülse düşürülse o düşürülürdü herhalde.
J7 de var aynı şekilde Samsung Tab Pro var eski oda aynı şekilde. Sizde farklı bir sorun olabilir veya size öyle geliyor olabilir.
 
Oyun oynamak için almıyorum arada arkadaşlarımla dışardayken biraz oynarım. Benim asıl amacım kamerasının, yazılımının, akıcılıgının iyi olması yani günlük kullanım. Sizce bu telefon beni 5 yıl rahat götürür mü? Kasma donmalar, yazılımsal gerilikler yaşar mı?
Kamera,yazılım,akıcılık arıyorsan S20FE ve S21FE bakman lazım.İkiside düzgün kullanımda götürecektir 5 sene.Sorularını alabilirim S20FE kullanıyorum.
 

Geri
Yukarı