A34 kendi kendine titriyor

cannnnnnnn

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
A34 5G
Acer Aspire 3
İ3 1005G1
8GB 2666MHZ
512GB 3500/2400 m2 ssd
Ekran Kartı Yok :)
Meslek
Öğrenci
Telefonu 2 hafta önce aldım şimdi tatildeyim sabah 9 da denize gitmiştim eve geldiğimde telefon masada titriyordu ve kilit ekranındaydı sizce nedeni ne büyük bir sorunsa telefonu değişime göndereyim mi?

Arama vs. gelmiş olabilir mi? Verge litre akıllı saatimde de bir kere olmuştu şarjı bitene kadar tüm gece titremişti ekranı bile açılmamıştı. Ama ondan sonra 2 yıldır asla olmadı. Sizde de tek seferlik bir şey ise pek sorun olmaz diye düşünüyorum. Devamlı olursa muhtemelen yazılımsal bir sorundur güncelleme gelince yaparsınız yüksek ihtimalle sorun çözülür.

Arama vs. gelmiş olabilir mi? Verge litre akıllı saatimde de bir kere olmuştu şarjı bitene kadar tüm gece titremişti ekranı bile açılmamıştı. Ama ondan sonra 2 yıldır asla olmadı. Sizde de tek seferlik bir şey ise pek sorun olmaz diye düşünüyorum. Devamlı olursa muhtemelen yazılımsal bir sorundur güncelleme gelince yaparsınız yüksek ihtimalle sorun çözülür.

Yok ilk kez oldu kilidi açınca düzeldi arama gelmedi ama saatin uygulaması sürekli arkaplanda çalışıyor telefonu bulma moduna falan almıs olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı