A34 sallanınca ses çıkartıyor

Bende öyle düşündüm ancak şu yüzden gitmeyi düşünüyorum: Yaptığım aramalar ve mobil veri ile ilgili sıkıntılar da yaşıyorum ve müşteri hizmeti ile de görüştüm ancak bu sorunlar devam ediyor. Bu yüzden bu sallanmanın SIM karta etkisi olduğunu düşünüyorum. Alakası yoksa telefoncuya gitmeyeceğim. Bilginiz varsa söyler misiniz?

Simkartını söküp iç çip kısmını silgi ile temizleyin ve operatörünüzden hat ayarlarını sıfırlamayı talep edin. Ek olarak APN ayarlarınızı siz manuel olarak sıfırlayın.

Bunlar bir çözüm olmazsa size önerim hattınızı bir başka telefonda denemeniz. Belki de simkart kaynaklıdır sorun.

Hepsini yaptınız ancak mobil şebeke sorunlarınız devam ediyorsa bir telefoncuya değil de yetkili servisi ile muhatap olun.

Simkartını söküp iç çip kısmını silgi ile temizleyin ve operatörünüzden hat ayarlarını sıfırlamayı talep edin. Ek olarak APN ayarlarınızı siz manuel olarak sıfırlayın.

Bunlar bir çözüm olmazsa size önerim hattınızı bir başka telefonda denemeniz. Belki de simkart kaynaklıdır sorun.

Hepsini yaptınız ancak mobil şebeke sorunlarınız devam ediyorsa bir telefoncuya değil de yetkili servisi ile muhatap olun.
Çok teşekkür ederim, söylediğiniz herşeyi deneyeceğim.

Evet son çare olarak direkt kendi teknik servisine git, telefoncuya değil. Geçmiş olsun.
Teşekkürler.

Evet son çare olarak direkt kendi teknik servisine git, telefoncuya değil. Geçmiş olsun.
Hocam sana bir sorum daha olacaktı. Ben Midyat'ta oturuyorum Mardin'in bir ilçesi, burada Samsung'un kendi servisi olmayabilir, genel bir servis olsa acaba sıkıntı olur mu?

Son düzenleme:
Teşekkürler.

Hocam sana bir sorum daha olacaktı. Ben Midyat'ta oturuyorum Mardin'in bir ilçesi, burada Samsung'un kendi servisi olmayabilir, genel bir servis olsa acaba sıkıntı olur mu?

Ben olsam mutlaka Samsung'a verirdim çünkü işin ehli oldukları için daha stabil iş görürler. Ancak bildiğin güvendiğin birisi varsa son çare ona verebilirsin.

2 yıldır Galaxy A34 kullanıyorum ve ilk defa bugün telefonu saklarken içinden fazla gürültülü bir ses geliyor ama bu normal bir OIS sesi değil. Yani bildiğiniz batarya sallanır gibi ses geliyor. İnşallah kötü bir şey yoktur. Yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam 2023 ten beridir bende Samsung A34 modelini kullanıyorum yani ses olduğundan bahsetmişsiniz telefonumu salladım sadece küçük bir ses geliyor oda muhtemelen kamera kısmından benim bahsettiğim ses gibi ufak bir ses mı yoksa tamamen farklı bir şey mi?

Yani senin tavsiyen başka bir şehre Samsung'a göndermek mi?
Telefonun garantisi hala devam ediyorsa Samsung'un servisine vermekte fayda var yoksa telefoncuya götürsen belki telefonu hem hatayı gideremeyecek veya çalışan bir yeri bozacak.

Hocam 2023 ten beridir bende Samsung A34 modelini kullanıyorum yani ses olduğundan bahsetmişsiniz telefonumu salladım sadece küçük bir ses geliyor oda muhtemelen kamera kısmından benim bahsettiğim ses gibi ufak bir ses mı yoksa tamamen farklı bir şey mi?

Telefonun garantisi hala devam ediyorsa Samsung'un servisine vermekte fayda var yoksa telefoncuya götürsen belki telefonu hem hatayı gideremeyecek veya çalışan bir yeri bozacak.
Öncelikle bahsettiğim ses çok farklı dediğim gibi batarya sallanır gibi ses geliyor ve ben sıkıntının telefonda olduğunu kesin bir şekilde öğrendim.
Telefonun garantisi yeni bitti 2 yıldır kullanıyorum. Yani her türlü para ile yaptıracam ancak ben buradaki normal servislere güvenmiyorum. Eğer Mardin'de varsa oraya Samsung'a Gönderecem, tabi ne kadar para isteyeceklerini hiç bilmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı