A34 vs A35

rick holmes

Hectopat
Daha fazla  
İki telefonun da incelemelerine baktım ve birçok video izledim. Gerek tasarım olarak gerekse daha güncel bir cihaz olduğu için ve fiyat farkı da pek olmadığından A35 düşünüyorum fakat anlamadığım bir sorun var telefonda. İşlemcisi A34 işlemcisinden kağıt üzerinde ve benchmark testlerinde daha iyi olmasına rağmen oyunlarda A34 daha iyi performans veriyor. Bazı oyunlarda ciddi FPS farkları var. Bu durum donanımsal bir durum mu yoksa yazılım güncellemeleriyle düzelme ihtimali var mı?

Bu durum beni cihazı almaktan vazgeçirecek gibi duruyor fakat almayı da çok istiyorum. Bazı oyunları kurup oynayacağım telefonda sadece günlük işler için değil. Ayrıca damla çentikli telefon kullanmak istemiyorum bir 5 sene daha.

Ayrıca her iki telefonu da kullananlar varsa kendi deneyimlerini paylaşabilir konunun altına.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi de oyun için tercih edilecek cihazlar değil. Exynos 1380 MTK 1080'den daha iyi. Oyunlarda daha düşük performans göstermesi optimizasyonla alakalı. Oyun için kesinlikle biraz daha koyup poco x6 pro almalısınız. Hiçbir şekilde bütçe çıkmıyorsa poco f4 daha mantıklı oyun için.

Evet bende A35 alacaktım ama herkes A34'ün oyunlarda daha iyi olduğunu söylüyor.

Arkadaşlar oyun da oynayacağım günlük işlerimde de kullanacağım telefonu. Çinli markaları biliyorum daha uyguna daha iyi performans veriyorlar fakat kaliteli firmalar değiller benim gözümde. Telefonları da kaliteli değil. 2-3 sene sonra unutuyorlar yaptıkları telefonları ve cihazlar kasmaya başlıyor. Arayüzleri de çok kötü ayrıca. Kullandığımdan biliyorum. Yine de teşekkür ederim önerileriniz için.

Evet bende A35 alacaktım ama herkes A34'ün oyunlarda daha iyi olduğunu söylüyor.

Hocam ben 1-2 ay içinde alacağım ve inanın benim de kafam karıştı. Aslında mağazada bir süre kullandım her iki telefonu da ve A35 kesinlikle elde daha iyi hissettiriyor. Tasarımı falan da çok hoş bence. Tek karamsar olduğum nokta işlemcinin verimliliği oldu açıkçası. Ya her oyunu 60 FPS açmasa da olur ama daha üst bir modelin daha iyi bir işlemciyle daha iyi performans vermesini bekliyor insan fakat bir alt modeli daha iyi performans veriyor. Bu da can sıkıyor biraz. Belki yazılımla falan iyileştirebilirler bilemiyorum artık.

Son düzenleme:

A35 birçoğu oyunda iyi performans gösteriyor. Hatta kullanıyorum, PUBG aşırı akışına 60 FPS rahat alıyor, Clash Royale, Clash of Clans 120 FPS alıyor. Brawl Stars da 60 FPS ama 120 FPS desteği gelirse 120 FPS de alır. Dezavantajı ise çok ısınması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…