rick holmes
Hectopat
Daha fazla
İki telefonun da incelemelerine baktım ve birçok video izledim. Gerek tasarım olarak gerekse daha güncel bir cihaz olduğu için ve fiyat farkı da pek olmadığından A35 düşünüyorum fakat anlamadığım bir sorun var telefonda. İşlemcisi A34 işlemcisinden kağıt üzerinde ve benchmark testlerinde daha iyi olmasına rağmen oyunlarda A34 daha iyi performans veriyor. Bazı oyunlarda ciddi FPS farkları var. Bu durum donanımsal bir durum mu yoksa yazılım güncellemeleriyle düzelme ihtimali var mı?
Bu durum beni cihazı almaktan vazgeçirecek gibi duruyor fakat almayı da çok istiyorum. Bazı oyunları kurup oynayacağım telefonda sadece günlük işler için değil. Ayrıca damla çentikli telefon kullanmak istemiyorum bir 5 sene daha.
Ayrıca her iki telefonu da kullananlar varsa kendi deneyimlerini paylaşabilir konunun altına.
Bu durum beni cihazı almaktan vazgeçirecek gibi duruyor fakat almayı da çok istiyorum. Bazı oyunları kurup oynayacağım telefonda sadece günlük işler için değil. Ayrıca damla çentikli telefon kullanmak istemiyorum bir 5 sene daha.
Ayrıca her iki telefonu da kullananlar varsa kendi deneyimlerini paylaşabilir konunun altına.
Son düzenleyen: Moderatör: