A34 vs A54

Makaleler
3
2-3 yıl sonra A serisi telefonların gece kamerası bayılır yorumu okudum ne kadar doğru?

Neden S20FE tavsiye ediyorsunuz? 2021Q4’den beri S20FE kullanan arkadaşım akıcı olmadığını tecrübe ettiğini söyledi. Düşünceniz nedir?

Uzun yıllar kullanabilmek adına hafızayı çok tutmanın mantıklı olduğunu düşünüyorum eğer düşüncem doğruysa, A34’ün 256GB versiyonu ile A54’ün 256’sı arasındaki fark yaklaşık 4bin lira. Bu farka değer mi?

@429065 normalde blog’una yazacaktım ama ceza yerim diye konumu açıyorum. Düşüncelerini merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Üst segmen telefondan geçmedi ama bahsettiği akıcı olamama durumu, kasmaktan hallice bir akıcılıksız. Sebep olarak da çok uygulama yüklü olmasını diyor bana saçma geldi. 6/128 versiyonunu kullanıyor.

4bin liralık fark olur mu hocam sizce de?

Anladım hocam teşekkürler.
Valla değip değmeyeceğini kendize göre bütçenize göre bakmanız lazım hocam. :) İşlemcisi için vermezdim, lakin fotosu için ve orta sekmentin en üst ürünü olduğu için verirdim şahsen.

Burada biraz durumu özelleştirmek gerekiyor, dengeli bir cihaz 30K altı için yok maalesef. Haftalardır bakıyorum bende, tane tane karşılaştırıyorum ama yok malesef. Kamerası ve performansı bunlardan daha iyi olsun ama biraz daha yakın fiyatlı olsun dersen S21FE var. Lakin onunda handikabı bataryası. Bataryası yetersiz diyenlerin sayısı, yeterli diyenlerden daha fazla. :) Telefon olayı işin içinden çıkmada çok zorluyor valla. Detaya girdikçe batıyorsun, takılıyorsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı