A34 vs A54

Bütçe
10000-15000

Zepett8

Centipat
Daha fazla  
Meslek
jigolo
A34'ün içinde dimensity 1080, A54'ün içinde Exynos 1380 olduğunu gördüm. Oyun oynamak ve fazlaca uygulama kullanmak için uygun fiyatlı bir telefon almayı düşünüyorum. Sizce hangisini almalıyım? İnternette dimensity 1080'in daha fazla FPS verdiğini gösteriyor doğru mu?

A34'ün içinde dimensity 1080, A54'ün içinde Exynos 1380 olduğunu gördüm. Oyun oynamak ve fazlaca uygulama kullanmak için uygun fiyatlı bir telefon almayı düşünüyorum. Sizce hangisini almalıyım? İnternette dimensity 1080'in daha fazla FPS verdiğini gösteriyor doğru mu?
Doğru fakat a54 daha iyi kamera deneyimi sunuyor dimensty daha iyi işlemcidir doğru ama eğer işlemci iyi istiyorsan poco x5 pro (şuan kullanıyorum) s20fe olabilir

Exynos 1380 dimensity 1080'den daha güçlü bir işlemci ama yazılımsal bir sıkıntı nedeniyle PUBG'de 30 FPS veriyor A34 ise 60 FPS veriyor. Kamera olarak A54 önde, tasarım olarak ve tasarım kalitesi olarak. Kamera çok önemli ise aradaki farka değebilir çok değilse değmez gibi.

PUBG oyununda A34 daha iyi FPS veriyor. A54 güncelleme ile düzeltildi mi bilmiyorum. Normalde GPU olarak A54 daha güçlü ama yazılımsal sınırlama var.

Oyun için alacaksan A34 al.

Amaç oyunsa Poco X6 Pro ve X6 almanı öneririm. Realme GT 2 modeli de var oyun için.

Exynos 1380 dimensity 1080'den daha güçlü bir işlemci ama yazılımsal bir sıkıntı nedeniyle PUBG'de 30 FPS veriyor A34 ise 60 FPS veriyor. Kamera olarak A54 önde, tasarım olarak ve tasarım kalitesi olarak. Kamera çok önemli ise aradaki farka değebilir çok değilse değmez gibi.
Kamerayı pek önemsemiyorum. Zaten şuan kullandığım kamera 12MP ve o bile yetiyor.

A54 seviyesine çıkacaksanız Realme GT 2 daha doğru bir tercih olur. Geçen hafta sorsaydınız aynı fiyatlarda Poco X6 Pro (8/256) alınabiliyordu, gayet iyi olurdu sizin için ancak stokları bitti.
Realme GT2’ye baktım hatta alıcaktım fakat sonra çok fazla ısındığı için buzdolabına koyanları bile görünce vazgeçtim. Aslında en iyisi GT2 almak.

SD 888 ısınsa da oyunlarda A54-A34 modelinden daha iyi sonuç verir. Korkulacak düzeyde bir ısınma yok SD 810 modeli gibi ama serin ve güç tüketimi iyi olan bir işlemci değil SD 888.

X6 Pro almaya çalışın öncelikle derim.

SD 888 ısınsa da oyunlarda A54-A34 modelinden daha iyi sonuç verir. Korkulacak düzeyde bir ısınma yok SD 810 modeli gibi ama serin ve güç tüketimi iyi olan bir işlemci değil SD 888.

X6 Pro almaya çalışın öncelikle derim.
10-12 bandında 2. el temiz GT2 Pro buldum sizce alınır mı 8 Gen 1 ısınma yapar mı?

SD 8 Gen 1 modeli de SD 888 gibi verimsiz ve ısınma noktasında SD 888 gibi kötü bir işlemci.

Realme GT 2 Pro modellerinin oyun performanslarına bak derim. Her ne kadar verimsiz ve ısınma noktasında kötü olsa da deneyim noktasında Dimensity 1080 çok çok daha iyidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı