Note 12 pro 5g daha iyi.Baska bir telefon onerisine açığım 2. el istemiyorum. Bütçem de 10-11 bin arasi.
Note 12 Pro 5G daha iyi.
Alıcı kişi bunun farkında olarak almalı. Bu tür cihazların neredeyse tamamı yurt dışından kaçak olarak geliyor.Ne yönden daha iyi?
Sıfır ithalatçı garantili 5G modelleri yüzde doksan sonradan IMEI atılmış cihaz oluyor bu arada.
Baska bir telefon onerisine açığım 2. el istemiyorum. Bütçem de 10-11 bin arasi.
Alıcı kişi bunun farkında olarak almalı. Bu tür cihazların neredeyse tamamı yurt dışından kaçak olarak geliyor.
Note 12 Pro 5G amiral gemisi denilebilecek bir cihaz. Alan kişinin telefonun güncelliğini veya kamerasını önemseyeceğini sanmıyorum.Direkt almamalı. Garanti yok demek öncelikle, ikincisi cihaz çift simli, birinin çalışmaması olası.
Note 12 Pro 5G amiral gemisi denilebilecek bir cihaz. Alan kişinin telefonun güncelliğini veya kamerasını önemseyeceğini sanmıyorum.
Note 12 Pro 5G, ithalatci garantili olduğunu yani riski biliyorsanız alın. A34'ten daha iyi bir cihaz ama şahsen bu sebepten almazdım.
Kamerasi, Note 12 Pro 5G'de IMX766 yer alıyor. Mate 50 Pro, Xiaomi 12 ve realme GT 2 Pro gibi amiral gemisi cihazların kamera sensorudur.Tam olarak nesi A34'ten daha iyi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.