A34 vs Note 12 Pro 5G

Kamera senin için önemli değilse Note 12 Pro 5G daha mantıklı. A34'te güzel cihaz ama güncel özellikleri fena değil.

Ne yönden daha iyi?

Sıfır ithalatçı garantili 5G modelleri yüzde doksan sonradan IMEI atılmış cihaz oluyor bu arada.
Alıcı kişi bunun farkında olarak almalı. Bu tür cihazların neredeyse tamamı yurt dışından kaçak olarak geliyor.

Direkt almamalı. Garanti yok demek öncelikle, ikincisi cihaz çift simli, birinin çalışmaması olası.
Note 12 Pro 5G amiral gemisi denilebilecek bir cihaz. Alan kişinin telefonun güncelliğini veya kamerasını önemseyeceğini sanmıyorum.

Note 12 Pro 5G, ithalatci garantili olduğunu yani riski biliyorsanız alın. A34'ten daha iyi bir cihaz ama şahsen bu sebepten almazdım.

Note 12 Pro 5G amiral gemisi denilebilecek bir cihaz. Alan kişinin telefonun güncelliğini veya kamerasını önemseyeceğini sanmıyorum.

Note 12 Pro 5G, ithalatci garantili olduğunu yani riski biliyorsanız alın. A34'ten daha iyi bir cihaz ama şahsen bu sebepten almazdım.

Tam olarak nesi A34'ten daha iyi?

Tam olarak nesi A34'ten daha iyi?
Kamerasi, Note 12 Pro 5G'de IMX766 yer alıyor. Mate 50 Pro, Xiaomi 12 ve realme GT 2 Pro gibi amiral gemisi cihazların kamera sensorudur.
A34'te ise S20 Ultra'nin telefoto sensoru olan IMX582(6) yer alıyor. 1/2" yani küçücük bir sensör.
Paneli de daha kaliteli. Aslında sorun A34'te desek yeridir. Kaliteli bir panele sahip değil.
Screenshot_20230820_234010_YouTube.jpg

Screenshot_20230820_233947_YouTube.jpg

Aynı SoC'lere sahipler ve dolaylı yoldan muhtemelen bataryaları da oldukça yakın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı