A34 vs Redmi Note 12 Pro Plus

10 bin lira bütçem var. 12 Pro Plus'ın Türkiye'de resmi satışının olmadığını söylememe gerek yok herhalde. Önceliklerim batarya ve kamera, oyunla ilgim yok. Yani işlemci farkı falan çok ilgilendirmiyor beni. Bir de bu fiyatlara S20FE önerdiler ama telefon 2020'de çıkmış. Aldığım telefonu 5-6 yıl kullanmam gerekiyor.

Muhtemelen Samsung, Redmi'den sadece video performansı olarak daha iyidir onun dışında üç aşağı beş yukarı aynı deneyimi verir ikisi de. Amiral gemisi Android almadığınız sürece 5-6 yıl imkansız.

Herhangi bir orta ve üst segmentteki cihazı da 5 sene kullanırsın zaten ama Samsung güncel kalmayı vaad ediyor böyle artısı var.
Redmi güzel donanımlar kullanıp yazılımla içinden geçme konusunda başarılı yani bir redmi cihaz alacaksan cihaz çıktıkdan 1 sene sonra falan almak lazım anca kararlı hale geliyor cihazları genelde.
Xiaomilerde böyle değil pek ama redmi serisi böyle.
A34 tercih ederdim ikisi arasında kalsam.

Muhtemelen Samsung, Redmi'den sadece video performansı olarak daha iyidir onun dışında üç aşağı beş yukarı aynı deneyimi verir ikisi de. Amiral gemisi Android almadığınız sürece 5-6 yıl imkansız.
2017'den beri Lenovo K6 Note kullanıyorum işimi görüyor. Çok büyük bir sıkıntı da yaşamadım hiç ama artık Android sürümü o kadar eski gelmeye başladı ki McDonald's bile inmiyor.

Ben de Samsung'un kalitesini çok beğeniyorum. 15000 lira civarına çıkabilsem A54 alırdım ama o kadar bütçem yok maalesef.
O zaman A34 alabilirsiniz, ben 6 sene J5 kullandım, ilk çıktığından beri de A51 kullanıyorum ve bu süreleri çok rahat çıkarır.

10 bin lira bütçem var. 12 Pro Plus'ın Türkiye'de resmi satışının olmadığını söylememe gerek yok herhalde. Önceliklerim batarya ve kamera, oyunla ilgim yok. Yani işlemci farkı falan çok ilgilendirmiyor beni. Bir de bu fiyatlara S20FE önerdiler ama telefon 2020'de çıkmış. Aldığım telefonu 5-6 yıl kullanmam gerekiyor.
Samsungun A serisi kullandım daha önce ama çok iyi olduğunu söylemem. A31 ve A50 kullanmıştım ikiside bir süre sonra aşırı yavaşladı ve kasmaya başladı. Şuan S23 kullanıyorum ve memnunum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı