Bu bütçede S20 FE.10000-13000 arası kamerası iyi, işlemcisi iyi ve oyunları ortalama oynayatabilecek güzel bir telefon arıyorum. Şu anlık A34 ve Redmi Note 12 Pro baktım ama önerilere açığım yoksa bu ikisinden birini alacağım. Sizce?
S20FE Trendyol gibi siteler hariç piyasada yok. O yüzden S20FE almayacağım.Note 12 Pro 4G rezil bir cihaz. Note 12 Pro 5G ise A34'ten daha iyi, A54 muadili, ancak ülkemizde sadece İthalatçı garantili olarak satılıyor, bu da düşük güven faktörü demek. Yani tavsiye etmiyorum. A34 alın. Ama istekleriniz için en iyi telefon S20 FE.
S20FE Trendyol gibi sitelerde satılıyor sadece.Bu bütçede S20 FE.
Nereden satın almak istiyorsun?S20 FE Trendyol gibi sitelerde satılıyor sadece.
732G iyidir,üzmez oyunlarda ama A34 de dişli bir rakip.Ama ben Poco F4 varken yüzüne bakmam ikisinin de.10000-13000 arası kamerası iyi, işlemcisi iyi ve oyunları ortalama oynayatabilecek güzel bir telefon arıyorum. Şu anlık A34 ve Redmi Note 12 Pro baktım ama önerilere açığım yoksa bu ikisinden birini alacağım. Sizce?
Bu istekler için en iyi seçenek Poco F4 olacaktır.Note 12 Pro 4G rezil bir cihaz. Note 12 Pro 5G ise A34'ten daha iyi, A54 muadili, ancak ülkemizde sadece İthalatçı garantili olarak satılıyor, bu da düşük güven faktörü demek. Yani tavsiye etmiyorum. A34 alın. Ama istekleriniz için en iyi telefon S20 FE.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.