A34 vs S21FE

Arkadaşlar hala kararsızlığım devam ediyor çünkü S21 FE'nin çoğu batarya testi videolarını izlediğimde ve çoğu kullanıcı yorumunda da bataryanın çok hızlı bittiği söyleniyor. Yani kullanan varsa deneyimlerini anlatabilir mi? Konum sadece batarya oldu diyebilirim.
S21 yoğun kullanımda günümü çıkarmıyor, S21 FE daha beter. Ama şarj imkanınız varsa alabilirsiniz, başka sorunu yok. Isinma ve throttling harici.

Yoğun kullanımdan kastınız açar mısınız? Yani hiç elinizden düşürmeyip tüm fonksiyonlar (bluethooth, mobilveri, konum, 120hz) açık şekilde mi?
60 hz ve aod kapalı iken 7 saate yakın ekran süresi alıyorum.
Mobil veri, konum ve bluetooth genelde açık oluyor.
Yoğun kullanım derken şöyle bir tablo yapabilirim:
- 1 saat sosyal medya
- 3 saat Chrome
- 3 saat YouTube
Youtube ve Chrome birbirlerinden saat çalabiliyor.
Oyun oynadığım zamanlar için ise Wild Rift bir maç sonrası %7-9 arası kaybediyorum. 25 dk üzerinden hesaplarsak aralıksız 10 maç yani 4 saatte bitimine yaklaşıyor ya da bitiyor.

Arkadaşlar merhaba, kısa keseceğim.
İlk önce aklımda A34 vardı (özellikleri de bana gayet yeterli) ama sonra özellikleri vs S21FE beni cezbetti. Aralarında bir 5 6bin TL kadar fark var evet ama benim sormak istediklerim şunlar:
1- Elbette S21FE daha iyi bir telefon ama o aradaki fiyat farkına değecek kadar bir fark var mı?
2- Batarya. Hangisi batarya olarak daha iyi bir telefon?
3- Veya S23FE eylül'e kadar çıkacak onu mu beklemeliyim?

Soracak olan olursa diye de;
Telefondan çok oyun oynamam. Haftada bir oynarsam da ağır oyun olmaz.
Kamerayı da ne cok ne az kullanırım.
Performans önemli. Telefon birkaç yıl üzmesin.
Farka değer.

A34 ekran süresi olarak daha iyi.

Bu ülkede TL ile para kazanıyorsanız hiçbir ihtiyacı bekletmeyin.

Önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar. Çarşamba akşamı Samsung'un kendi bayiisinden (MediaMarkt, vatan, Teknosa vb gibi yerlerde de aynı fiyattı) S21FE 128 GB satın aldım.

Telefondan aşırı memnunum. Çağ atladım da diyebiliriz aslında.
Dışarıda 40 derece güneşin altında 120Hz + Full ekran parlaklığı açıp kullanmadığınız sürece öyle yüksek derecede ısınmıyor.
Şarj konusu ise evet verdiği ekran süresi az. Ben işte yoğun çalıştığım için telefona bakacak vaktim olmuyor, 2 saat 20 dakika civarı ekrana bakmışım (120Hz + mobilveri+ konum + orta parlaklık) şarj 60 küsurlardaydı. Ama bunlara rağmen telefonun performansı olsun kamerası olsun açığı dolduruyor.

Dediklerinizi okuduktan sonra şöyle bir karar verdim: Şarjı hızlı bitiyor da olsa hızlı şarj ile birlikte hızlı doluyordur deyip S21FE tercih ettim ve iyi ki böyle yapmışım şarj olma hızı gayet iyi.

Önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar. Çarşamba akşamı Samsung'un kendi bayiisinden (MediaMarkt, vatan, Teknosa vb gibi yerlerde de aynı fiyattı) S21FE 128 GB satın aldım.

Telefondan aşırı memnunum. Çağ atladım da diyebiliriz aslında.
Dışarıda 40 derece güneşin altında 120Hz + Full ekran parlaklığı açıp kullanmadığınız sürece öyle yüksek derecede ısınmıyor.
Şarj konusu ise evet verdiği ekran süresi az. Ben işte yoğun çalıştığım için telefona bakacak vaktim olmuyor, 2 saat 20 dakika civarı ekrana bakmışım (120Hz + mobilveri+ konum + orta parlaklık) şarj 60 küsurlardaydı. Ama bunlara rağmen telefonun performansı olsun kamerası olsun açığı dolduruyor.

Dediklerinizi okuduktan sonra şöyle bir karar verdim: Şarjı hızlı bitiyor da olsa hızlı şarj ile birlikte hızlı doluyordur deyip S21FE tercih ettim ve iyi ki böyle yapmışım şarj olma hızı gayet iyi.
2. haftadan sonra yapay zeka telefon kullanımınızı tam anlamıyla öğrenecek ve şarjının daha iyi gittiğini fark edeceksiniz. Hayırlı olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı