Eki Görüntüle 2302362
Bu ürünlere ekstra olarak Amazon'dan bir koruyucu da önerirseniz sevinirim. Ayrıca bu ürünler yerine benzer fiyatta alternatifler varsa önerilere açığım.
Düzenledim şarj aletini. Powerbank olarak alternatif ne var kablosuz olarak?Bence powerbank çok da gerekli değil ve 10W biraz yavaş şarj eder ve 45W şarj yerine 25W şarj alın. A35 45W desteklemiyor 25W destekliyor yine çalışır ama paranıza yazık olur.
Hemen bakıp geliyorum.Düzenledim şarj aletini. Powerbank olarak alternatif ne var kablosuz olarak?
A35 kablosuz şarj desteklememektedir.Düzenledim şarj aletini. Powerbank olarak alternatif ne var kablosuz olarak?
Düzenledim şarj aletini. Powerbank olarak alternatif ne var kablosuz olarak?
Biliyorum desteklemediğini. Alıcısıyla kablosuz edilebiliyor.Hemen bakıp geliyorum.
A35 kablosuz şarj desteklememektedir.
25W bulamadım ama 20W var.
Biliyorum desteklemediğini. Alıcısıyla kablosuz edilebiliyor.
Alıcı var zaten teşekkür ederim. Bir de koruyucuyu da buradan almak mı mantıklı yoksa bir telefoncudan mı?Alıcı olarak bu var.
Omars 20W 10000mAh Kablosuz Şarj Powerbank LED Göstergeli USB Type-C ve Magsafe Uyumlu - Hızlı Şarj, Çoklu Bağlantı : Amazon.com.tr: Elektronik
Omars 20W 10000mAh Kablosuz Şarj Powerbank LED Göstergeli USB Type-C ve Magsafe Uyumlu - Hızlı Şarj, Çoklu Bağlantı : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Alıcı var zaten teşekkür ederim. Bir de koruyucuyu da buradan almak mı mantıklı yoksa bir telefoncudan mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.