A35 vs A55

Eswaii

Hectopat
Daha fazla  
A35 ve A55 arasında kaldım. Arasında 3.700TL gibi bir fark var. İslemciyi ve biraz kamerada fark var diye biliyorum. A55 3700TL farka gerçekten değer mi? Yoksa o kadar fark vermeye gerek yok mu? Genelde Instagram vs. takılıyorum arada arkadaşlarımla telefonu zorlamayan basit oyunlar oynuyorum.

Birkaç ay önce A35 256 GB modelini aldım çok memnunum bende senin gibi A55 arasında kalmıştım ama A35 bence işini gayet iyi görür.

A35 ve A55 arasında kaldım. Arasında 3.700TL gibi bir fark var. İslemciyi ve biraz kamerada fark var diye biliyorum. A55 3700TL farka gerçekten değer mi? Yoksa o kadar fark vermeye gerek yok mu? Genelde Instagram vs. takılıyorum arada arkadaşlarımla telefonu zorlamayan basit oyunlar oynuyorum.
Fiyat farkina deger, batarya fazla onemli degilse s22 oneririm.

Fiyat farkina deger, batarya fazla onemli degilse s22 oneririm.
Batarya önemli hocam okulda yeri geliyor 10 saate yakın zaman geçiriyorum batarya önemli. İşlemci farkı ne kadar etki ediyor?
Değmez hocam, A55 fiyat bandında daha iyi cihazlar var.
Neler mesela? Samsung'un arayüzünü seviyorum. Telefonlar 2024'de çıktığı için daha günceller.

A35 alırım.
A55 gibi orta segmente o kadar parayı vermem 4 yıllık bu ay son güvenlik güncellemesini alacak telefon S20 FE alırım ama A55'e o kadar para vermem.

Batarya önemli hocam okulda yeri geliyor 10 saate yakın zaman geçiriyorum batarya önemli. İşlemci farkı ne kadar etki ediyor?

Neler mesela? Samsung'un arayüzünü seviyorum. Telefonlar 2024'de çıktığı için daha günceller.
Hocam o zaman A55 tam sizlik, yakinimda var 2 gunde bir sarja takiyor ama tabii gunde 10 saat ekran sureniz varsa her gun takarsiniz yuksek ihtimalle.

Hocam kullanan biri olarak bataryasi, kamerasi ve hızı nasıl bahsedebilir misiniz?

Bataryası bana 1 gün için gayet yetiyor. Telefon gayet hızlı Instagram veya diğer sosyal medya uygulamarında herhangi bir takılma kasma yaşamadım hiç kamera konusunda ortalama diyebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı