A35 vs Note 12 Pro 5G

Evet katılıyorum size ama aralarında 5.5k fiyat farkı var 2 sene kullanacağım şu an aşırı durumum yok değer mi konusundayım kararsız kaldım şu an herkes farklı farklı cevaplar söylüyorlar ve hem M34 hem A34 diyenler haklı.

Yetip yetmiyceği size kalmış ama aralarındaki farkı çok net bir şekilde hissedersiniz.

Sağ ol dostum 256 GB arasında 800 TL'lik fark var atıyorum satarkende fark olur mu 128 yeter bana zaten aşırı uzun süre kullanmayacağım.
800 tllik fark varsa 256 gbyi alman daha iyi olur, pahalıda değil öyleyse eğer.

800 tllik fark varsa 256 gbyi alman daha iyi olur, pahalıda değil öyleyse eğer.
Ama 128 gb de yeter yani ortalama bir kullanıcı için.

800 TL'lik fark varsa 256 GB'yi alman daha iyi olur, pahalıda değil öyleyse eğer.

Ama 128 GB de yeter yani ortalama bir kullanıcı için.

800 TL'lik fark varsa 256 GB'yi alman daha iyi olur, pahalıda değil öyleyse eğer.

Ama 128 GB de yeter yani ortalama bir kullanıcı için.

Kral yani satmıyabilirimde Max 1 2 yıl kullanıp üst düzey telefona geçerim onu da ailemden birisine veririm A35'i 128 GB 13.800 - 256 GB 14.500

Kral yani satmıyabilirimde Max 1 2 yıl kullanıp üst düzey telefona geçerim onu da ailemden birisine veririm A35'i 128 GB 13.800 - 256 GB 14.500
He okey, verebilirsin ben yanlış anlamışım. Eğer üst düzey telefona geçeceksen ve aileninde telefonları varsa o zaman satabilirsin.

He okey, verebilirsin ben yanlış anlamışım. Eğer üst düzey telefona geçeceksen ve aileninde telefonları varsa o zaman satabilirsin.
256 gb için fazla fark olmaz pahalıya satsan almazlar 2. el piyasasında.

256 gb için fazla fark olmaz pahalıya satsan almazlar 2. el piyasasında.
Elden çıkaracaksan eğer sonrasında, elime para geçsin diyorsan ucuzdan satman lazım.

He okey, verebilirsin ben yanlış anlamışım. Eğer üst düzey telefona geçeceksen ve aileninde telefonları varsa o zaman satabilirs.

256 GB için fazla fark olmaz pahalıya satsan almazlar 2. el piyasasında.

Elden çıkaracaksan eğer sonrasında, elime para geçsin diyorsan ucuzdan satman lazım.

Anladım peki bu fiyata 14kya başka bir telefon önerin var mı Note 12 veya 13 alacaktım ihtihalatçı garantili oda ve tasarımını beğenmiyorum başka bir önerin var mıdır yoksa fiyatına göre en iyisimimidr şu an A35 şimdi vericemde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı