Ailem telefon alırsak ya Vatan'dan ya da Teknosa'dan ya da MediaMarkt'tan al diyorlar ve Samsung öneriyorlar. Ben de baktım ve indirimli A36 gordum Vatan'da. Sizce 16,5 bin TL'ye alınır mı? Ya da Samsung telefon oneriniz?
Samsung Galaxy A36 5G, Android Akıllı Telefon, 256GB Depolama, 8GB RAM, Siyah, 6x İşletim Sistemi Güncellemesi, Büyük Ekran, Sekiz Çekirdekli İşlemci : Amazon.com.tr ben olsam gider 1K daha ucuza Amazon'dan alırdım. Aynı telefon sonuçta.
Oyunda oynanır A36 ile@resst, Gündelik olarak kullanıcaksan, oyun oynamayacaksan. Alınır.
faturan olduğu sürece garantide sorun olmaz.Eğer bir sorun varsa ilk ayda koşulsuz iade vardı bi aralar hala varmı bilmiyorum amazondaAynı Telefon'da bir sıkıntı çıktı garantiye gönderceksin sıkıntı oluyor Vatan'la hem güvenilir hem de destek sağlanıyor.
Oyunda oynanır A36 ile
Oyunda oynanır A36 ile
Resmi satıcı olmasına ve Türkiye garantili olmasına dikkat ederek biraz daha ucuza internetten alabilirsin. A36 alınır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.