Kalitesiz ve bilinmedik marka olmadığı sürece alınabilir. Telefon zarar görmez merak etmeyin. İlla gidip orijinal almak zorunda değilsiniz. Fakat benim param var ve ben orijinal almak istiyorum derseniz bir şey diyemem.
Kalitesiz ve bilinmedik marka olmadığı sürece alınabilir. Telefon zarar görmez merak etmeyin. İlla gidip orijinal almak zorunda değilsiniz. Fakat benim param var ve ben orijinal almak istiyorum derseniz bir şey diyemem.
Şu anlık bende öyle düşünüyorum ama baktığım kadarıyla Spigen'i herkes çok övüyor ve fiyatı da orijinal ile aynı. Aynı zamanda orijinal olmayan şarj adaptörü yüzünden biraz ağzımız yandığından tedirgin olmuyor değilim.
Benim aldığımdan biraz farklı gibi ama Samsung kablosu ile kullanacağımdan dolayı çok sıkıntı olacağını sanmıyorum. Sizin aldığınız galiba tek girişli bir model. Bu alacağıma kıyasla çok bir farkı var mıdır?
Attığınız ürünü kullanıyorum yaklaşık 2 aydır aralarında bir fark olmaz telefonunuz en fazla kaç watt ile şarj oluyorsa o kadar dolar 45W ile dolmaz ısınma olarak ısındığını söylesem yalan söylemiş olurum.