A36 için şarj adaptörü önerisi

• Konuyu başlatan kalsse
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 33
  • Görüntüleme 247
Ben orijinalden başkasına güvenmiyorum ve önermiyorum.

Kalitesiz ve bilinmedik marka olmadığı sürece alınabilir. Telefon zarar görmez merak etmeyin. İlla gidip orijinal almak zorunda değilsiniz. Fakat benim param var ve ben orijinal almak istiyorum derseniz bir şey diyemem.

Anlıyorum hocam. O zaman attığım linkteki Spigen'i alayım. Verdiğiniz yanıt için teşekkür ederim.

Hocam kablosu olarak hangi kabloyu kullanmayı düşünüyorsunuz?

Kalitesiz ve bilinmedik marka olmadığı sürece alınabilir. Telefon zarar görmez merak etmeyin. İlla gidip orijinal almak zorunda değilsiniz. Fakat benim param var ve ben orijinal almak istiyorum derseniz bir şey diyemem.

Zamanında bu konudan dert çektiğimiz için biraz düşündüm ama bir şans vereceğim.

Hocam kablosu olarak hangi kabloyu kullanmayı düşünüyorsunuz?

Telefon geldiğinde kendi orijinal kablosu ile Spigen başını kullanmayı düşünüyorum. Spigen kablo ve adaptör yapmamı mı önerirsiniz?

Şu anlık bende öyle düşünüyorum ama baktığım kadarıyla Spigen'i herkes çok övüyor ve fiyatı da orijinal ile aynı. Aynı zamanda orijinal olmayan şarj adaptörü yüzünden biraz ağzımız yandığından tedirgin olmuyor değilim.
Orijinal dışında adaptör kullanmam. İlla orijinal olacak. Binlerce lira verip telefon alıp orijinal olmayan adaptöre neden emanet edeyim?

Zamanında bu konudan dert çektiğimiz için biraz düşündüm ama bir şans vereceğim.

Telefon geldiğinde kendi orijinal kablosu ile Spigen başını kullanmayı düşünüyorum. Spigen kablo ve adaptör yapmamı mı önerirsiniz?

Ben alırken incelemelerde gördüğüm kadarıyla içinde çıkan kablo Max 25W destekliyor demişlerdi ondan kabloyla almıştım

Spigen 45W USB-C Hızlı şarj Aleti + Örgü şarj Kablo PPS 2.0 Fiyatı https://share.google/tT4ELvLLikQhLgH9s
Bu modeli aldım.

Kesinlikle karşıyım. Orijinal olsun 25W olsun. Birkaç dakika geç olsun 45W olup Spigen olacağına.

Orijinal dışında adaptör kullanmam. İlla orijinal olacak. Binlerce lira verip telefon alıp orijinal olmayan adaptöre neden emanet edeyim?

Şu anlık bir Spigen'e şans vereceğim hocam. Evde S20FE kutusundan çıkan bir şarj aleti var. En kötü 45W orijinal alana kadar onunla idare edilebilir.

Ben alırken incelemelerde gördüğüm kadarıyla içinde çıkan kablo Max 25W destekliyor demişlerdi ondan kabloyla almıştım.

Spigen 45W USB-C hızlı şarj aleti + örgü şarj kablo PPS 2.0 fiyatı https://share.google/tT4ELvLLikQhLgH9s
Bu modeli aldım.

Benim aldığımdan biraz farklı gibi ama Samsung kablosu ile kullanacağımdan dolayı çok sıkıntı olacağını sanmıyorum. Sizin aldığınız galiba tek girişli bir model. Bu alacağıma kıyasla çok bir farkı var mıdır?

Size saygı duyarım.
Ben kendim için bu konuda katayım.
Samsung telefonumu Xiaomi adaptörle bile şarj ederim Spigen'le etmem.

Sizde kendinizce haklısınızdır hocam.

25W ile 45W arasında ortalama ne kadar bir fark olur?

Isınma gibi bir sorun çıkarır mı hocam?

Attığınız ürünü kullanıyorum yaklaşık 2 aydır aralarında bir fark olmaz telefonunuz en fazla kaç watt ile şarj oluyorsa o kadar dolar 45W ile dolmaz ısınma olarak ısındığını söylesem yalan söylemiş olurum.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı