A36 için şarj adaptörü önerisi

• Konuyu başlatan kalsse
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 33
  • Görüntüleme 247
Attığınız ürünü kullanıyorum yaklaşık 2 aydır aralarında bir fark olmaz telefonunuz en fazla kaç watt ile şarj oluyorsa o kadar dolar 45W ile dolmaz ısınma olarak ısındığını söylesem yalan söylemiş olurum.

Yanıtınız için teşekkür ederim hocam. Yakın bir zamanda attığım linkteki modeli alırım o zaman.

Benim aldığımdan biraz farklı gibi ama Samsung kablosu ile kullanacağımdan dolayı çok sıkıntı olacağını sanmıyorum. Sizin aldığınız galiba tek girişli bir model. Bu alacağıma kıyasla çok bir farkı var mıdır?

Sizde kendinizce haklısınızdır hocam.

Hocam sizin aldığınızda tek cihaz takarsanız farkı olmaz ama cihaz birden takarsınız tek olandan daha yavaş olur, ürün toplamda 45W veriyor. Ayrıca yine araştırın derim kablo 45W desteklemediği için her sekilde 25W güç alacak.
Resimlerde süper hızlı şarj 2.0 olan Spigen kablolu diğeri orijinal kablosu.
Not: Gece olduğu için ve sarjım fazla olduğu için pil koruması olarak süre farkı yok onun dışında gerçekten süre fark ediyor mu bilmiyorum, denemedim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20251030_001338_One UI Home.jpg
    Screenshot_20251030_001338_One UI Home.jpg
    95,5 KB · Görüntüleme: 6
  • Screenshot_20251030_001324_One UI Home.jpg
    Screenshot_20251030_001324_One UI Home.jpg
    95,2 KB · Görüntüleme: 7
Hocam sizin aldığınızda tek cihaz takarsanız farkı olmaz ama cihaz birden takarsınız tek olandab daha yavaş olur ürün toplamda 45W veriyor ayrıca yine araştırın derim kablo 45W desteklemediği için her sekilde 25W güç alacak.
Resimlerde süper hızlı şarj 2.0 olan Spigen kablolu diğeri orijinal kablosu.
Not: Gece olduğu için ve sarjım fazla olduğu için pil koruması olarak süre farkı yok onun dışında gerçekten süre fark ediyor mu bilmiyorum, denemedim.

Linkte kabloyla beraber almak daha mantıklı olabilir o zaman. Telefon geldiğinde ilk bir orijinal kabloyla denerim. Eğer süper hızlı şarj 2.0 olmaz ise Spigen kablo alabilirim.

A36 kullanıyorum arada rahat 30-40dk fark oluyor. Spigen 45W kullanıyorum o yüzden.

Yanıtınız için teşekkürler hocam. Herhangi bir ısınma veya bir sorun yaşadınız mı?

Linkte kabloyla beraber almak daha mantıklı olabilir o zaman. Telefon geldiğinde ilk bir orijinal kabloyla denerim. Eğer süper hızlı şarj 2.0 olmaz ise Spigen kablo alabilirim.

Yanıtınız için teşekkürler hocam. Herhangi bir ısınma veya bir sorun yaşadınız mı?

Kablo kaliteli de ben daha içinden çıkanı bile açma gereği duymadım. Örgü ve kalın bir kablosu var. Eğer bakmak isterseniz orijinali ile yan yana fotoğrafını ekledim. Isınma konusunda da ben ısınıyor biraz derim.

Dosya Ekleri

• 17617728368184552414797714583472.jpg
    17617728368184552414797714583472.jpg
    158,2 KB · Görüntüleme: 6
Kablo kaliteli de ben daha içinden çıkanı bile açma gereği duymadım. Örgü ve kalın bir kablosu var. Eğer bakmak isterseniz orijinali ile yan yana fotoğrafını ekledim. Isınma konusunda da ben ısınıyor biraz derim.

1761772990073.png

O zaman şu tekliften yararlanabilirim. Mantıklı olur mu?

Hayır sorun yaşamadım ısınma da yapmadı hiç. Sorunsuz ve hızlı bir şekilde şarj ediyor fazlasıyla memnunum. Bunu kullanıyorum şarj kablosuyla beraber geliyor kablo da örgülü olduğu için bayağı sağlam.

Mantıklı olur kablo benim attığımdan daha yüksek watt desteği var ve gerekirse aynı anda adaptörde 2 cihazı birden kullanabilirsiniz.

Büyük ihtimalle böyle yaparım. O yüzden 2 çıkışlı model mantıklı geldi.

A35 için Spigen 30W olanını kullanıyorum bir sorun yaşamadım. Amazon üzerinden almıştım. Satıcının güvenilir olduğundan eminseniz alabilirsiniz.
Hepsiburada kendi satıyor. Güvenilir olduğunu düşünüyorum.

Hayır sorun yaşamadım ısınma da yapmadı hiç. Sorunsuz ve hızlı bir şekilde şarj ediyor fazlasıyla memnunum. Bunu kullanıyorum şarj kablosuyla beraber geliyor kablo da örgülü olduğu için bayağı sağlam.

Cevabınız için teşekkürler hocam. 2 çıkışlı modeli almak daha mantıklı geldi bana.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı