A36 vs HONOR200

Exynos'lar eskisi gibi değil madem bu sefer de aklım S24FE ye gidiyor. Onda da 128 GB yetersiz gelir 256 olunca da fiyat farkı açılıyor epey. Değer mi emin olamadım. Hantal bir telefon bir de

Evet biraz ergonomisi kötü ama onun dışı gayet iyi bir cihaz S24 FE. Şu anki telefonda kaç GB dolu ki?

Evet biraz ergonomisi kötü ama onun dışı gayet iyi bir cihaz S24 FE. Şu anki telefonda kaç GB dolu ki?
128gb doldu ya. A24 var önbellek temizlenmiyor. Sd kart var ama onda da ara ara okuma sorunu olup tüm fotolar gittiğinden atmaya cesaret edemiyorum. Zaten yeni telefonda sd kart da olmucak bulut depolama falan da pek içime sinmiyor 256 şart o yüzden

128 GB doldu ya. A24 var önbellek temizlenmiyor. SD kart var ama onda da ara ara okuma sorunu olup tüm fotolar gittiğinden atmaya cesaret edemiyorum. Zaten yeni telefonda SD kart da olmayacak bulut depolama falan da pek içime sinmiyor 256 şart o yüzden

O zaman hocam 256 kesinlikle şart. Bütçeniz yetiyorsa bakın derim S24 FE 256 GB modeline.

Exynoslar eskisi gibi değil madem bu sefer de aklım s24fe ye gidiyor. Onda da 128gb yetersiz gelir 256 olunca da fiyat farkı açılıyor epey. Değer mi emin olamadım. Hantal bir telefon bi de
Tasarım olarak çok kaba bir telefon. 128GB emin olun yetersiz olacaktır, en normal kullanıcı bile olsanız. 256'ya çıkmak sizin kararınız, ama o fiyata Xiaomi 14T ve Honor 200 Pro var. Yani yine karar sizin ama ben olsam 256'ya yükselip S24 FE alırdım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı