A4 3300M ve HD 6480 sisteme macOS kurulumu

emreonal06

Femtopat
Herkese merhabalar, çok ama çok uzun zamandır araştırıyorum ve düzgün kaynak bulamadım. Technopat'ta ilk konum. Bir laptopum var ve işim gereği (yazılım, tasarım) macOS kurmak istiyorum. Bilgisayarım Intel olmadığı için zorlanıyorum. Kurulum hakkında yönlendirme yapabilirseniz çok sevinirim. Teşekkür ederim.
Bilgisayar özelliklerimi aşağıya bırakıyorum.

1600234137153.png

Son düzenleyen: Moderatör:

Catalina kurabilirsiniz.

Catalina kurabilirsiniz.
Laptop config yapılandırması konusu iGPU laptoplar için. Bu sisteme Catalina'yı nasıl kuracak, kursa bile GPU'yu nasıl tanıtacak? Konu sahibi, Windows veya Linux ile yola devam edin. Şayet Dual GPU varsa ve manuel olarak seçebiliyorsanız deneyebilirsiniz fakat yine de Catalina değil, Mavericks falan.

Laptop config yapılandırması konusu iGPU laptoplar için. Bu sisteme Catalina'yı nasıl kuracak, kursa bile GPU'yu nasıl tanıtacak? Konu sahibi, Windows veya Linux ile yola devam edin. Şayet Dual GPU varsa ve manuel olarak seçebiliyorsanız deneyebilirsiniz fakat yine de Catalina değil, Mavericks falan.
Sizin paylaştığınız konudan yola çıkarak söyledim. Şu şekilde yazmışsınız " HD 4000 ve üstü HD, UHD, IRIS Pro gibi grafik kartları macOS Mojave ve Catalina'da çalışabilmektedir. Ayrıca önceki HD 3000 için ise macOS High Sierra kullanmalısınız. ".

Değerli bilgileriniz için çok teşekkür ederim. Özellikle Framer Studio ve Xcode(şart değil) için macOS'a ihtiyacım var. Gerçekten hiçbir yolu yok mu yüklemenin? (Dual var, BIOS'dan seçim yapamıyorum yani iptal/değiştirme vb. fakat yazılımsal Radeon uygulamasından vb geçiş yapılabiliyor)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı