A4 4000 ve R7 240 Sisteme Yükseltme Önerisi

Serin Seyhan

Hectopat
FM2+ soket işlemci şu anda kullandığım anakart bu 3-4 yıldır kullanıyorum genelde LoL oynuyordum. Başta fakat bir süre sonra farkı oyunlara yöneldim ve LoL'de de donmalar yaşamaya başladım. Ekran kartımı ve işlemcimi yenilemek istiyorum yardım edebilir misiniz?

İşlemcim: AMD A4-4000 APU 3. GHz ekran ekran kartım: AMD R7 240 bunlarla artık hiçbir şey yapamıyorum. Yeni bilgisayar toplayacağım ama askerliğim geldi 7-8 ayım kaldı bir süre daha idare etsin istiyorum.

Fazla bilgim yok ama bu işten anlıyorum diyen arkadaşıma sorduğumda şu ekran kartını alabilirsin demişti; MSI RX550 AERO ITX 2G OC 2GB GDDR5 128Bit AMD Radeon DX12 bu uygun olur mu işlemciyle beraber değiştirsem bütçem 1000-1200 arası bir şeyler önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Haklısınız, fakat bir süre kullanmak mecburiyetindeyim. Yardımcı olamaz mısınız ? düşük fiyatlı bir işlemci ve ekran kartı ile toparlayamaz mıyım? Kısaca fps artışı sağlanmaz mı? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı