A4-6210 Sisteme Hangi Windows Uygun?

295564

Hectopat
Benim için en iyisi hangisi? Oyunlar için.

Ekran Görüntüsü (1).png
Ekran Görüntüsü (2).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer RAM DDR3 ise Windows 8.1 kullanabilirsiniz, ki Windows 8.1 hala kullanılabilir bir işletim sistemi, güncelliğini koruyor, eğer RAM DDR4 ise Windows 10'da kalabilirsiniz, disk türünüz, HDD mi SSD mi?

SSD'i var fakat Windows 8.1'de AMD'nın uygulamasını kullanamıyorum desteklemiyor RAM konusunda dediğinizi anlamadım.

SSD'i var fakat Windows 8.1'de AMD'nın uygulamasını kullanamıyorum, desteklemiyor RAM konusunda dediğinizi anlamadım.
Şuan Dünya üzerinde 4 tane RAM teknolojisi var, bunlar birbirinden hızlı özelliklere sahipler, şuan en yavaşı DDR teknolojisi, ardından DDR2, ardından DDR3 ve en hızlısı DDR4 AIDA64 uygulamasından öğrenebilirsiniz, ve bir de SSD bulunuyor Windows 8.1'e geçmeye gerek yok, ama asla Windows 10 2004 sürümüne yükseltmeyin, çok ağır bir Windows 10 sürümü olacağa benziyor 2004 sürümü.

Şu an Dünya üzerinde 4 tane RAM teknolojisi var, bunlar birbirinden hızlı özelliklere sahipler, şu an en yavaşı DDR teknolojisi, ardından DDR2, ardından DDR3 ve en hızlısı DDR4 AIDA64 uygulamasından öğrenebilirsiniz, ve bir de SSD bulunuyor Windows 8.1'e geçmeye gerek yok, ama asla Windows 10 2004 sürümüne yükseltmeyin, çok ağır bir Windows 10 sürümü olacağa benziyor 2004 sürümü.

Geçmemin sebebi Windows 10'da oyunlarda ani FPS düşmesi yaşıyorum. Çoğu kişide de bu sorun varmış. Windows 8.1'de böyle bir sorun yoktu RAM modelini birazdan iletirim size.

Şu an dünya üzerinde 4 tane RAM teknolojisi var, bunlar birbirinden hızlı özelliklere sahipler, şu an en yavaşı DDR teknolojisi, ardından DDR2, ardından DDR3 ve en hızlısı DDR4 AIDA64 uygulamasından öğrenebilirsiniz, ve bir de SSD bulunuyor Windows 8.1'e geçmeye gerek yok, ama asla Windows 10 2004 sürümüne yükseltmeyin, çok ağır bir Windows 10 sürümü olacağa benziyor 2004 sürümü.

Nasıl bakacağım kanka indirdim.

Kankam DC var mı be yardım et şu öksüz kardeşine :.)

DC çok RAM yemese kullanırdım be :).
Uygulamaya girince:

1587414776756.png

Anakart>SPD'ye basın, sonra "prt sc" tuşuna basın klavyeden, CTRL+v ile yazışmaya kopyalayın ve bana atın, size hangi Windows sürümünü kullanmanız hakkında bilgi vereceğim :).

Uygulamaya girince:Eki Görüntüle 541398
Anakart>SPD'ye basın, sonra "prt sc" tuşuna basın klavyeden, ctrl+v ile yazışmaya kopyalayın ve bana atın, size hangi Windows sürümünü kullanmanız hakkında bilgi vereceğim :).

Uygulamaya girince:Eki Görüntüle 541398
Anakart>SPD'ye basın, sonra "prt sc" tuşuna basın klavyeden, ctrl+v ile yazışmaya kopyalayın ve bana atın, size hangi Windows sürümünü kullanmanız hakkında bilgi vereceğim :).

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (4).png
    Ekran Görüntüsü (4).png
    38,3 KB · Görüntüleme: 57
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı