A4 TECH BLOODY B120 + LOGİTECH G300 VS A4 TECH BLOODY B2100 SET

Hangisi?

• A4 TECH BLOODY B120 + LOGİTECH G300

Oy: 7 53,8%
  • A4 TECH BLOODY B2100 SET

Oy: 6 46,2%

• Oy verenlerin toplamı
    13

70TL'ye piyasada Everest, Frisby gibi markaların mouseları var, hani başka bir F/P ben görmedim açıkçası. Böyle markalar varken Bloody kesinlikle çok daha iyi bir tercih o bütçede. Bende almadan bakınmıştım bayağı, v3'te karar kılıp aldım, şu an çok memnunum, iyi ki almışım diyorum. Hatta klavyemi niye B120 değil de G103 aldım diye kendime kızıyorum.

İlk olarak B120 güzel bir klavye ama ben mouse hakkında konuşuyorum.
Ayrıca 70TL'ye göre yazılım, sensör, tıklama olarak yetersiz olduğu incelenmiştir. Her kırmızı-siyah konsepti olan fare, oyuncu faresi olmuyor bence.

Mouse klavye tekniği konusunda yetersizim. Ben bundan önce A4Tech Dragon Red Type-F gibi bir laptop mouse'u kullanıyordum. Buna geçtim fazla bir şey değişmedi benim için, sadece daha konforlu. %100 eminim ki bana Deathadder Chroma bile verseler bir fark hissetmem. Burada olay kişiden kişiye değişiyor işte. B120'de bayağı aklımda kaldı ya. :/

B120 gerçekten benim de hoşuma giden bir klavye.
Tasarım konusunda gerçekten oyunculara hitap edebilen bir marka, gerek konfor gerek göz zevki konusunda.

O zaman hangi mouse'yi önerirsiniz? Aklımda G300S var ama çok küçük olduğunu söylüyorlar ve terletiyormuş. Bence bloody mouseler çok güzel.

G300s; Küçük, konforsuz ve bana göre şık olmayan bir Mouse. v3 ile G300s arasında kalıp v3 aldım ben zaten, yerinde gidip kullandıktan sonra G300s'ten hayli soğudum.

Sizce bloody v3 mü v5 mi v7 mi v8mi daha iyi? Aralarında tasarım dışında fark var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…