A4 TECH BLOODY B120 + LOGİTECH G300 VS A4 TECH BLOODY B2100 SET

Hangisi?

• A4 TECH BLOODY B120 + LOGİTECH G300

Oy: 7 53,8%
  • A4 TECH BLOODY B2100 SET

Oy: 6 46,2%

• Oy verenlerin toplamı
    13
Mouse özellikleri hakkında birsürü makale ve yabancı terim bulabilirsiniz. Bloody ve Asus mouseları çoğu güvenilir makalede tavsiye edilmemiş fakat kötülenmemiştir de.
Kendi deneyimlerim doğrultusunda da aynı düşüncedeyim. Özellikle oyuncu ekipmanları sektörü bu kadar gelişmiş iken F/P açısından geri kaldıklarını düşünüyorum, tabi bu dediklerim sadece mouse için geçerli.

70TL'ye piyasada Everest, Frisby gibi markaların mouseları var, hani başka bir F/P ben görmedim açıkçası. Böyle markalar varken Bloody kesinlikle çok daha iyi bir tercih o bütçede. Bende almadan bakınmıştım bayağı, v3'te karar kılıp aldım, şu an çok memnunum, iyi ki almışım diyorum. Hatta klavyemi niye B120 değil de G103 aldım diye kendime kızıyorum.

70TL'ye piyasada Everest, Frisby gibi markaların mouseları var, hani başka bir F/P ben görmedim açıkçası. Böyle markalar varken Bloody kesinlikle çok daha iyi bir tercih o bütçede. Bende almadan bakınmıştım bayağı, v3'te karar kılıp aldım, şu an çok memnunum, iyi ki almışım diyorum. Hatta klavyemi niye B120 değil de G103 aldım diye kendime kızıyorum.

İlk olarak B120 güzel bir klavye ama ben mouse hakkında konuşuyorum.
Ayrıca 70TL'ye göre yazılım, sensör, tıklama olarak yetersiz olduğu incelenmiştir. Her kırmızı-siyah konsepti olan fare, oyuncu faresi olmuyor bence.

Mouse klavye tekniği konusunda yetersizim. Ben bundan önce A4Tech Dragon Red Type-F gibi bir laptop mouse'u kullanıyordum. Buna geçtim fazla bir şey değişmedi benim için, sadece daha konforlu. %100 eminim ki bana Deathadder Chroma bile verseler bir fark hissetmem. Burada olay kişiden kişiye değişiyor işte. B120'de bayağı aklımda kaldı ya. :/

Mouse özellikleri hakkında birsürü makale ve yabancı terim bulabilirsiniz. Bloody ve Asus mouseları çoğu güvenilir makalede tavsiye edilmemiş fakat kötülenmemiştir de.
Kendi deneyimlerim doğrultusunda da aynı düşüncedeyim. Özellikle oyuncu ekipmanları sektörü bu kadar gelişmiş iken F/P açısından geri kaldıklarını düşünüyorum, tabi bu dediklerim sadece mouse için geçerli.

O zaman hangi mouse'yi önerirsiniz? Aklımda G300S var ama çok küçük olduğunu söylüyorlar ve terletiyormuş. Bence bloody mouseler çok güzel.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı