A4 TECH BLOODY V5 mouse iyimidir ?

Uğur kerem

Kilopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Everest, inca, frisby bu markalardan uzak durun diyorsunuz. Bende vericeğim bütçeyi arttırıp 73 tl'ye A4 TECH BLOODY alacağım. Almalımıyım önerirmisiniz ?

Kendim Kullanıyorum Ama Logitech G300 Daha İyi Olabilir A4 Tech'de İyi Ama Daha Güzel Bişey İstiyorsan G300 Tavsiyem

Aslında onu alıcaktım maalesef bizim burdaki vatan bilgisayar'da stokta yok. Ama A4 Tech bloody v5 3200 DPI G300 2500 DPI.

Makro kullanıcaksanız Bloody mouseların makrosunun ek ücret karşılığı etkinleştirildiğini hatırlatmak isterim. İnternette crack bulunduğunu söylüyorlar fakat ne kadar sağlıklı ya da yapımı kolay mıdır bilmiyorum.

Evet ben buldum aldıktan sonra crakliyecem.

Ben V3 kullanıyorum. Razer'a yakın bir üst dokusu var. Eli terletmiyor. Vatan bilgisayar'da V5'e de bir göz atmıştım. Orta yuvarlak tekerleği biraz içerde duruyordu. Sizin için sorun çıkartmazsa alabilirsiniz. Tam ele oturuyor V5.

4. çekirdek ne oluyor biliyormusunuz ? 3. çekirdeği biliyorum mermi sekmelerini felan en aza indiriyormuş ama 4. çekirdeğin ne olduğunu bilmiyorum.

Logitech G300 kullanıyorum. Tavsiyem G300.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında LOGITECH G300 almak istiyorum daha iyi marka diyorlar. Ama benim bulunduğum bölgedeki vatan bilgisayar mağazasın'da yok. Acaba arayıp söylesem bu akşama getirebilirler mi ? Buraya diğer en yakın vatan bilgisayar mağazasın'da var çünkü. Ama orayada gidemem.

G300s modeli stokta var. G300s almaya çalışacağım 108 tl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…