A4 TECH BLOODY V5 mouse iyimidir ?

Uğur kerem

Kilopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Everest, inca, frisby bu markalardan uzak durun diyorsunuz. Bende vericeğim bütçeyi arttırıp 73 tl'ye A4 TECH BLOODY alacağım. Almalımıyım önerirmisiniz ?

Aslında onu alıcaktım maalesef bizim burdaki vatan bilgisayar'da stokta yok. Ama A4 Tech bloody v5 3200 DPI G300 2500 DPI.

Makro kullanıcaksanız Bloody mouseların makrosunun ek ücret karşılığı etkinleştirildiğini hatırlatmak isterim. İnternette crack bulunduğunu söylüyorlar fakat ne kadar sağlıklı ya da yapımı kolay mıdır bilmiyorum.

4. çekirdek ne oluyor biliyormusunuz ? 3. çekirdeği biliyorum mermi sekmelerini felan en aza indiriyormuş ama 4. çekirdeğin ne olduğunu bilmiyorum.

Aslında LOGITECH G300 almak istiyorum daha iyi marka diyorlar. Ama benim bulunduğum bölgedeki vatan bilgisayar mağazasın'da yok. Acaba arayıp söylesem bu akşama getirebilirler mi ? Buraya diğer en yakın vatan bilgisayar mağazasın'da var çünkü. Ama orayada gidemem.

G300s modeli stokta var. G300s almaya çalışacağım 108 tl.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı