A4 Tech PK-7G Kamera Çalışmıyor

• Konuyu başlatan Lejax
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 2.735
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: RTX 4060
CPU: Ryzen 7 7735HS
RAM: 24GB 4800 MHz DDR5
Meslek
Elektrik Elektronik Mühendisi - Öğrenci
Herkese iyi günler. Ben bu kamerayı arkadaşımdan aldım. Yani önceden çalışıp çalışmadığını bilmiyorum. Cihazı taktığım zaman 'Aygıt Yöneticisi'nde kendi adıyla görünmüyor ve görünen şeyin yanında bir ünlem var.

Aygıt Yöneticisi.PNG

Ünlemin sebebine baktığımda ise sürücü hatası olduğunu söylüyor. 3 farklı sürücü denedim ama yine çalışmıyor. Kamera uygulamalarında görünmüyor;

Kamera Yok.PNG

Cihazın donanım kimliği ile arattığımda ise bu konu çıktı karşıma. Recep hocamın verdiği sürücüyü de denedim ama yine çalışmadı. Kendi sitesinden indirdiğim uygulamayı açtığımda ise karşıma bu çıkıyor;

Yazılım Kısmı.PNG

Cihazın çalışması ile ilgili bir sorun yok çünkü üzerindeki LED ışık yanıyor.

Çalıştığını Gösteren Kısım.PNG

Bu sorunun çözümü için ne yapabilirim? Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Aynı markanın farklı bir model kamerası daha var ama onda bir problem yok.

@Lejax
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu işe yarayabilir.

Hocam çok teşekkür ederim işe yaradı.
@UBerk hocam arkadaşın mesajını çözüldü olarak işaretler misiniz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı