Wroozlyr Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 367 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2021 #1 Selamünaleyküm, X7 750BH ile sayfa kaydırma yerine gelince fare tekerleği çıkıyor ve sayfa kaymıyor. Bunun sebebi nedir?
Selamünaleyküm, X7 750BH ile sayfa kaydırma yerine gelince fare tekerleği çıkıyor ve sayfa kaymıyor. Bunun sebebi nedir?
Çözüm Wroozlyr 21 Eylül 2021 Pxn dedi: Oscar Edition yüklüyse makro ayarlarını kontrol et. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılacak? Pxn dedi: Oscar Edition yüklüyse makro ayarlarını kontrol et. Genişletmek için tıkla... Dostum sorunu çözdüm yine de sağ ol sorun driver programı açık olunca oluyormuş makro kodlama yerinde page up page down cart curt şeyler içinmiş.
Pxn dedi: Oscar Edition yüklüyse makro ayarlarını kontrol et. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılacak? Pxn dedi: Oscar Edition yüklüyse makro ayarlarını kontrol et. Genişletmek için tıkla... Dostum sorunu çözdüm yine de sağ ol sorun driver programı açık olunca oluyormuş makro kodlama yerinde page up page down cart curt şeyler içinmiş.
Pxn Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 2.784 Makaleler 6 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Paylaşımlı Scooter 21 Eylül 2021 #2 Wroozlyr dedi: Selamünaleyküm, X7 750bh ile sayfa kaydırma yerine gelince fare tekerleği çıkıyor ve sayfa kaymıyor. Bunun sebebi nedir? Eki Görüntüle 1170298 Genişletmek için tıkla... Oscar Edition yüklüyse makro ayarlarını kontrol et. Artı 0 Eksi
Wroozlyr dedi: Selamünaleyküm, X7 750bh ile sayfa kaydırma yerine gelince fare tekerleği çıkıyor ve sayfa kaymıyor. Bunun sebebi nedir? Eki Görüntüle 1170298 Genişletmek için tıkla... Oscar Edition yüklüyse makro ayarlarını kontrol et.
KS KS Wroozlyr Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 367 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2021 #3 Pxn dedi: Oscar Edition yüklüyse makro ayarlarını kontrol et. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılacak? Pxn dedi: Oscar Edition yüklüyse makro ayarlarını kontrol et. Genişletmek için tıkla... Dostum sorunu çözdüm yine de sağ ol sorun driver programı açık olunca oluyormuş makro kodlama yerinde page up page down cart curt şeyler içinmiş. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Eylül 2021 Artı 0 Eksi Çözüm
Pxn dedi: Oscar Edition yüklüyse makro ayarlarını kontrol et. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılacak? Pxn dedi: Oscar Edition yüklüyse makro ayarlarını kontrol et. Genişletmek için tıkla... Dostum sorunu çözdüm yine de sağ ol sorun driver programı açık olunca oluyormuş makro kodlama yerinde page up page down cart curt şeyler içinmiş.